O Olguner_23 Centipat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1 20 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir. Acaba PUBG Lite açar mı? Dosya Ekleri 1566308558384.png 254,7 KB · Görüntüleme: 49
ArdIsmtKsn Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 98 20 Ağustos 2019 #2 Bu siteden istediğin oyunu yazıp bakabilirsin ama ne kadar doğru bilmiyorum. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Artı 0 Eksi
Bu siteden istediğin oyunu yazıp bakabilirsin ama ne kadar doğru bilmiyorum. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
ForestGuardiann Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 729 Çözümler 4 Yer SAMSUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Bilişim Sistemleri 20 Ağustos 2019 #3 Olguner_23 dedi: Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir. Acaba PUBG Lite açar mı? Eki Görüntüle 429467 Eki Görüntüle 429468 Genişletmek için tıkla... Kendi fikrimi söylemem gerekirse CPU ve GPU yetersiz kasar oyunda yinede deneyin derim. Artı 0 Eksi
Olguner_23 dedi: Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir. Acaba PUBG Lite açar mı? Eki Görüntüle 429467 Eki Görüntüle 429468 Genişletmek için tıkla... Kendi fikrimi söylemem gerekirse CPU ve GPU yetersiz kasar oyunda yinede deneyin derim.
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Ağustos 2019 #4 Olguner_23 dedi: Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir. Acaba PUBG Lite açar mı? Eki Görüntüle 429467 Eki Görüntüle 429468 Genişletmek için tıkla... PUBG Lite bedava sizin için en doğru cevap indirip denemeniz olacaktır. ArdIsmtKsn dedi: Bu siteden istediğin oyunu yazıp bakabilirsin ama ne kadar doğru bilmiyorum. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... Bu tür siteleri lütfen kullanmayın kullandırtmayın. Nedeni ise gereksiz ve yanlış bilgi vermeleri. Artı 0 Eksi
Olguner_23 dedi: Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir. Acaba PUBG Lite açar mı? Eki Görüntüle 429467 Eki Görüntüle 429468 Genişletmek için tıkla... PUBG Lite bedava sizin için en doğru cevap indirip denemeniz olacaktır. ArdIsmtKsn dedi: Bu siteden istediğin oyunu yazıp bakabilirsin ama ne kadar doğru bilmiyorum. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... Bu tür siteleri lütfen kullanmayın kullandırtmayın. Nedeni ise gereksiz ve yanlış bilgi vermeleri.
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2019 #5 ArdIsmtKsn dedi: Bu siteden istediğin oyunu yazıp bakabilirsin ama ne kadar doğru bilmiyorum. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... CPUBoss, GPUBoss ve Can You Run It sitelerindeki karşılaştırmaların cevap olarak sunulması yasaktır. Bilgilerin güvenilir bulunmadığı siteler yasaklanır, filtrelenir. Kurallarda açıkça yazıyor Artı 0 Eksi
ArdIsmtKsn dedi: Bu siteden istediğin oyunu yazıp bakabilirsin ama ne kadar doğru bilmiyorum. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... CPUBoss, GPUBoss ve Can You Run It sitelerindeki karşılaştırmaların cevap olarak sunulması yasaktır. Bilgilerin güvenilir bulunmadığı siteler yasaklanır, filtrelenir. Kurallarda açıkça yazıyor
CptChivas Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 542 Çözümler 4 20 Ağustos 2019 #6 Oynayamazsın. Ekran kartın dx 11 desteklemiyor. Artı 0 Eksi