PUBG Lite inmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

OnurhanDOG4N

Hectopat
PUBG Lite'ı kendi sitesinden indirmeye çalıştığımda "dosya eksik" hatası alıyorum (Chrome). Sizce bu sorunu nasıl halledebilirim? Başka dosyaları hatasız bir şeklide indiriyor.

Farklı bir tarayıcıdan indirmeyi denediniz mi? Olmazsa Internet Download Manager vb uygulamalar var oradan deneyebilirsiniz.

PUBG Lite'ı kendi sitesinden indirmeye çalıştığımda "dosya eksik" hatası alıyorum (Chrome). Sizce bu sorunu nasıl halledebilirim? Başka dosyaları hatasız bir şeklide indiriyor.

Ben de yaşamıştım bu sorunu. IDM farklı tarayıcı işe yaramıyordu. Sonra düzeldi ama.

Ben de yaşamıştım bu sorunu. IDM farklı tarayıcı işe yaramıyordu. Sonra düzeldi ama.
Sizde yaramadı diye bu arkadaşta da yaramayacak anlamına gelmiyor. Ben alternatif sundum. Düzeldiyse nasıl düzeldi ne yaptınız da düzeldi anlatın da arkadaş yararlansın.

Farklı bir tarayıcıdan indirmeyi denediniz mi? Olmazsa ınternet download Manager vb uygulamalar var oradan deneyebilirsiniz.
Hocam onları denedim ama maalesef umduğum gibi bir sonuç alamadım. Programda da maalesef indiremedim.

Nasıl düzeldiğini anlatabilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…