OnurhanDOG4N
Hectopat
PUBG Lite'ı kendi sitesinden indirmeye çalıştığımda "dosya eksik" hatası alıyorum (Chrome). Sizce bu sorunu nasıl halledebilirim? Başka dosyaları hatasız bir şeklide indiriyor.
PUBG Lite'ı kendi sitesinden indirmeye çalıştığımda "dosya eksik" hatası alıyorum (Chrome). Sizce bu sorunu nasıl halledebilirim? Başka dosyaları hatasız bir şeklide indiriyor.
Sizde yaramadı diye bu arkadaşta da yaramayacak anlamına gelmiyor. Ben alternatif sundum. Düzeldiyse nasıl düzeldi ne yaptınız da düzeldi anlatın da arkadaş yararlansın.Ben de yaşamıştım bu sorunu. IDM farklı tarayıcı işe yaramıyordu. Sonra düzeldi ama.
Hocam onları denedim ama maalesef umduğum gibi bir sonuç alamadım. Programda da maalesef indiremedim.Farklı bir tarayıcıdan indirmeyi denediniz mi? Olmazsa ınternet download Manager vb uygulamalar var oradan deneyebilirsiniz.
Nasıl düzeldiğini anlatabilirseniz sevinirimBen de yaşamıştım bu sorunu. IDM farklı tarayıcı işe yaramıyordu. Sonra düzeldi ama.
Birçok kişi seninle aynı sorunu yaşıyor sanırım, baktığım kaynaklar bu yönde gösteriyor. VPN ile denediniz mi?Hocam onları denedim ama maalesef umduğum gibi bir sonuç alamadım programda da maalesef indiremedim.
Deneyeceğim teşekkürlerBirçok kişi seninle aynı sorunu yaşıyor sanırım, baktığım kaynaklar bu yönde gösteriyor. VPN ile denediniz mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.