PUBG Lite Oyundan Atma

Marquinhos

Hectopat
GTX 1660 Ti ve Ryzen 5 2600 masaüstü bilgisayarımda hiçbir oyunda atma olmazken PUBG litede hiç hata vermeden atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor paylaşın:

Benim şu an kullandığım sistem;
  • Xeon E5-1660 V2
  • G-Skil 4x4 1866MHz DDR-3 CL 9-10-9-28
  • EVGA GTX 1080 Ti FTW3
Bu sistemde işlemcinin tüm çekirdeklerinin çarpanını 47 yapıp 4.700 MHz’e sabitleyip, bellekleri de 2400 MHz’e çektiğim zaman. Tıpkı senin bahsettiğin gibi hiçbir hata vermeden kendi kendine oynarken oyundan atıyor.
İşlemci’nin tüm çekirdeklerini 45 çarpanı ile 4.500 MHz'de, bellekleri 1866 MHz’e ayarlayıp, Sistem FSB'sini 105 MHz’e çekip. İşlemciyi 4.725 MHz, bellekleri de 1.959 MHz’e overclock yaptığımda. Tıpkı önceki senaryoda olduğu gibi bazen hatasız oyundan atmalar. Ama daha çok crash hatası verip oyundan atma yaşadım.
Şu an işlemciyi 47 çarpanda, FSB’de overclock yapmadan tüm çekirdekleri 4.700 MHz’de, bellekleri de 1866 MHz’de kendi frekansı ile kullandığımda hiçbir crash hatası almadan ve kendi kendine kapanma, kilitlenme vs. olmadan sabahtan akşama kadar problemsiz oynayabiliyorum.
Kısacası PUBG’nin oyun motoru Unreal Engine sistem üzerindeki FSB ve belleklerde yapılan overclock ile stabil çalışamıyor.

Hocam merhaba,

Aynı sorunu bende yaşıyorum olay görüntüleyicisindeki hatayı paylaşıyorum sizinle.

Kod:
Günlük Adı:    Application
Kaynak:        .NET Runtime
Tarih:         2.08.2019 09:48:57
Olay Kimliği:  1026
Görev Kategorisi:Yok
Düzey:         Hata
Anahtar sözcükler:Klasik
Kullanıcı:     Yok
Bilgisayar:    DESKTOP-T0VR4TC
Açıklama:
Uygulama: Launcher.exe
Framework Sürümü: v4.0.30319
Açıklama: İşlenmeyen bir özel durum nedeniyle işlem sonlandırıldı.
Özel Durum Bilgisi: System.NullReferenceException
   konum: LauncherView.JsInterop.LauncherObject+<HeartBeat>d__40.MoveNext()
   konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
   konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
   konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
   konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

Olay Xml'si:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name=".NET Runtime" />
    <EventID Qualifiers="0">1026</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>0</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2019-08-02T06:48:57.385356900Z" />
    <EventRecordID>52760</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>DESKTOP-T0VR4TC</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>Uygulama: Launcher.exe
Framework Sürümü: v4.0.30319
Açıklama: İşlenmeyen bir özel durum nedeniyle işlem sonlandırıldı.
Özel Durum Bilgisi: System.NullReferenceException
   konum: LauncherView.JsInterop.LauncherObject+&lt;HeartBeat&gt;d__40.MoveNext()
   konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
   konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
   konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
   konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

</Data>
  </EventData>
</Event>

Bende i7 870 ve HD5570 donanımlar var. Oyumdan atıyor diye ümidi kesmiştim PUBG'den fakat ayarlardan kaliteyi çok düşükten yükseğe çektim ve en azından oyunun nasıl olsuğunu göreyim dedim fakat çok şaşırtıcı bir olay oldu ve oyun atmadı benim emektar blgisayarım bu oyunu yüksek ayarda 900P(1600X900) oynatıyordu daha öncesinde çözünürlüğü en düşüğe aldım, pencereli açtım oyunu fayda etmemişti. Acaba sende oyunu en düşükte mi oynuyorsun çünkü oyun ilk başta en düşükte açılmış oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı