tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Başlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor.
Başlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor.
Çözüm E E exTypen 16 Mart 2021 PUBG-Lite-Setup.exe drive.google.com Alın sizin için indirip drive'a yükeldim.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 16 Mart 2021 #2 tomey dedi: Açıklama yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Bu ne demek tam anlamadım? Ne gibi bir hata alıyorsunuz? İndirme başlıyor sonra duruyor mu yoksa hiç mi başlamıyor? Bunları bilmeden nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz. Artı 0 Eksi
tomey dedi: Açıklama yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Bu ne demek tam anlamadım? Ne gibi bir hata alıyorsunuz? İndirme başlıyor sonra duruyor mu yoksa hiç mi başlamıyor? Bunları bilmeden nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 16 Mart 2021 #3 tomey dedi: Açıklama yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim insanlar buraya sana yardım etmeye gelmiş "Açıklama yapmayacağım." diyorsun. Biz sana nasıl yardım edelim? Biraz detay ver. Artı 0 Eksi
tomey dedi: Açıklama yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim insanlar buraya sana yardım etmeye gelmiş "Açıklama yapmayacağım." diyorsun. Biz sana nasıl yardım edelim? Biraz detay ver.
100110110101 Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 tomey dedi: Başlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir tomey dedi: Başlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor. Genişletmek için tıkla... İndirmeyi çok fazla denediysen, indirilenler klasöründeki onaylanmamış yüklemeleri sil sonra on dakika kadar bekleyip tekrar indirmeyi dene. Artı 0 Eksi
tomey dedi: Başlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir tomey dedi: Başlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor. Genişletmek için tıkla... İndirmeyi çok fazla denediysen, indirilenler klasöründeki onaylanmamış yüklemeleri sil sonra on dakika kadar bekleyip tekrar indirmeyi dene.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 16 Mart 2021 #5 321872 dedi: Site alakalı bir sıkıntı tıklıyorsun iniyor ama hata veriyor, deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim indi Artı 0 Eksi
321872 dedi: Site alakalı bir sıkıntı tıklıyorsun iniyor ama hata veriyor, deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim indi
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 16 Mart 2021 #6 tomey dedi: Açıklama yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Hep sistemlerinizi tahmin ederdik, şimdi de hatanızı da tahmin edeceğiz, mükemmel! Artı 0 Eksi
tomey dedi: Açıklama yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Hep sistemlerinizi tahmin ederdik, şimdi de hatanızı da tahmin edeceğiz, mükemmel!
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #7 Sitede sorun yok iniyor. Çözümünü buldum ama açıklama yapmayacağım Artı 0 Eksi
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 16 Mart 2021 #8 PUBG-Lite-Setup.exe drive.google.com Alın sizin için indirip drive'a yükeldim. Artı 1 Eksi Çözüm
3 321872 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 16 Mart 2021 #9 kratosdeniz dedi: Hep sistemlerinizi tahmin ederdik, şimdi de hatanızı da tahmin edeceğiz, mükemmel! Genişletmek için tıkla... Kullanıcı sorununu bildirmiş sadece siz tam anlayamamışsınız. Artı 0 Eksi
kratosdeniz dedi: Hep sistemlerinizi tahmin ederdik, şimdi de hatanızı da tahmin edeceğiz, mükemmel! Genişletmek için tıkla... Kullanıcı sorununu bildirmiş sadece siz tam anlayamamışsınız.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 16 Mart 2021 #10 321872 dedi: Kullanıcı sorununu bildirmiş sadece siz tam anlayamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Peki, sorunu neymiş? Ben anlamadım bana anlatabilir misin? Artı 0 Eksi
321872 dedi: Kullanıcı sorununu bildirmiş sadece siz tam anlayamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Peki, sorunu neymiş? Ben anlamadım bana anlatabilir misin?