drive.google.com
Açıklama yapmayacağım.
Kardeşim insanlar buraya sana yardım etmeye gelmiş "Açıklama yapmayacağım." diyorsun. Biz sana nasıl yardım edelim? Biraz detay ver.Açıklama yapmayacağım.
BirBaşlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor.
İndirmeyi çok fazla denediysen, indirilenler klasöründeki onaylanmamış yüklemeleri sil sonra on dakika kadar bekleyip tekrar indirmeyi dene.Başlıkta belli. Açıklama yapmayacağım. Hem Edge hem Google hem Firefox, her şeyi denedim. Hiçbir şekilde inmiyor.
Denedim indiSite alakalı bir sıkıntı tıklıyorsun iniyor ama hata veriyor, deneyebilirsin.
Hep sistemlerinizi tahmin ederdik, şimdi de hatanızı da tahmin edeceğiz, mükemmel!Açıklama yapmayacağım.
drive.google.com
Hep sistemlerinizi tahmin ederdik, şimdi de hatanızı da tahmin edeceğiz, mükemmel!
Peki, sorunu neymiş? Ben anlamadım bana anlatabilir misin?Kullanıcı sorununu bildirmiş sadece siz tam anlayamamışsınız.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.