Tek çare mi? Yeterince araştırmamışsınız. Process Monitor ile çözüyoruz biz bu sorunları.Bütün Microsoft Visual C++ sürümlerini yüklemeyi dene, olmazsa tek çare Windows 10'a formatlamak ben böyle çözmüştüm.
Rapor gönderin.Arkadaşlar ben PUBG Lite'ın PC versiyonunu indirdim ama uygulama düzgün olarak başlatılamıyor hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
Recep abi bana kesin çözüm olarak Windows 10 format dedi, Process monitörü bilmiyordum.Tek çare mi? Yeterince araştırmamışsınız. Process Monitor ile çözüyoruz biz bu sorunları.
Rapor gönderin.
gerek kalmadı sildim tekrar yükledim oldu. ama microsoft visual c++ runtime 2015 eksik diyor yüklemek istermisiniz diyor.evet tuşuna basıyorum 32 bit yüklüyor.64 bit yüklerken kurulum başarısız oldu diyorTek çare mi? Yeterince araştırmamışsınız. Process Monitor ile çözüyoruz biz bu sorunları.
Rapor gönderin.
Kendi sitesinden yüklemeyi dene. Yönetici olarak çalıştır denemekten zarar gelmez.gerek kalmadı sildim tekrar yükledim oldu. ama microsoft visual c++ runtime 2015 eksik diyor yüklemek istermisiniz diyor.evet tuşuna basıyorum 32 bit yüklüyor.64 bit yüklerken kurulum başarısız oldu diyor

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.