PUBG Lite ve Mobile farklılıkları

Birkaç sorum olacak lütfen yardım ederseniz sevinirim.

1. Soru: LITE'da Mobil Emülatör'ünde olduğu gibi takıma yazılı Chat yapma seçeneği var mı? Yoksa illa sesli Chat mi yapılıyor?
  2. Soru: Atlama sırasında arkadaşları takip etme var mı?
  3. Soru: Dürbün sıfırlama nedir yapmak zorunlu mu? Yapmasam iyi oynamaya engel olur mu?
  4. Soru: Mobil Emülatör'ünde olduğu gibi eşleşme dilini Türkçe ayarlayıp Türklerle oynama seçeneği var mı?
  5. Soru: Fakat ben İngilizce konuşan oyuncularla oynamak istiyorum bunun için ne yapmalıyım? İngilizce'min biraz gelişmesi için.
  6. Soru: Q ve E tuşu ile yan eğilerek bakışta mobil emülatör'ü gibi sabit kalma seçeneği var mı?
  7. Mobil Emülatör'ünde yerde güzel silah bulunca takım arkadaşları alsın diye işaretliyorum. LITE' da bu özellik var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba

Bildiğim kadarını cevaplayacağım.
2. Takip yok, atlayış şekli normal bilgisayar dürümü ile aynı.
4. Sadece Türkiye serverlarına girebiliyoruz zaten. (Yanlışım varsa düzelten olursa teşekkür ederim.)
5. Mobilde dili değiştir oyna, yada normal PUBG oyanacaksın mecbur.
6. Yok
7. İnsert tuşu ile işaretleyebilirisiniz yeriniz. Silahı ayrıca işaretleyemiyorsunuz diye biliyorum.

1.Sesli chat var.
2, 4, 6 ve 7: Yok
Oynanışı aynı PUBG gibi. İlk defa oynuyacaksan zorlanabilirsin spray atmayı öğren.

Takıma yazılı chat seçeneği gün gelen update ile PUBG'ye geldi ama şuan için lite versiyonunda var mı bilmiyorum. Şuan için yoksa bile ileride kesin olarak gelir.
Dürbün sıfırlamayı bende kullanmıyorum sadece bazen kullanıyorum.
Ama oyun mobilden kat ve kat daha iyi.

Yazdıklarının birçoğu yok.
Q ve e tuşlarını ayarlardan ayarlayabilirsin.
Merhaba

Bildiğim kadarını cevaplayacağım.
2. Takip yok, atlayış şekli normal bilgisayar dürümü ile aynı.
4. Sadece Türkiye serverlarına girebiliyoruz zaten. (Yanlışım varsa düzelten olursa teşekkür ederim.)
5. Mobilde dili değiştir oyna, yada normal PUBG oyanacaksın mecbur.
6. Yok
7. İnsert tuşu ile işaretleyebilirisiniz yeriniz. Silahı ayrıca işaretleyemiyorsunuz diye biliyorum.
1.Sesli chat var.
2, 4, 6 ve 7: Yok
Oynanışı aynı PUBG gibi. İlk defa oynuyacaksan zorlanabilirsin spray atmayı öğren.
Takıma yazılı chat seçeneği gün gelen update ile PUBG'ye geldi ama şuan için lite versiyonunda var mı bilmiyorum. Şuan için yoksa bile ileride kesin olarak gelir.
Dürbün sıfırlamayı bende kullanmıyorum sadece bazen kullanıyorum.
Ama oyun mobilden kat ve kat daha iyi.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı