PUBG Loot Mouse Sorunu

Sebastianvettell

Hectopat
Daha fazla  
PUBG Loot yaparken Loot'u çektiğimde mouse geliyor ama loot kayıyor.

IMG-0118[21].JPG IMG-0119[20].JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun çözünürlükle ilgili olabilir mi acaba ?
Farklı çözünürlüklerde dener misiniz birde ?
Denedim 1280 720 de denedim yine olmadı.
Sorun çözünürlükle ilgili olabilir mi acaba ?
Farklı çözünürlüklerde dener misiniz birde ?
Tekrar denedim çözünürlüğü bi düşüğe aldı düzeldi ama 1920x1080 de oynamak istiyorum çözüm nedir?

Son düzenleme:
Sistem özelliklerini belirtin. Büyük ihtimal sisteminiz oyun için yetersiz geliyor ve yüksek çözünürlükte ekran kartı görüntüyü işleyemediği için görüntü eksik çıkıyor. Çözünülürlüğü 1920x1080 yapıp grafik ayarlarını en düşüğe getirip öyle deneyin.

Sistem özelliklerini belirtin. Büyük ihtimal sisteminiz oyun için yetersiz geliyor ve yüksek çözünürlükte ekran kartı görüntüyü işleyemediği için görüntü eksik çıkıyor. Çözünülürlüğü 1920x1080 yapıp grafik ayarlarını en düşüğe getirip öyle deneyin.
1050 ekran kartı, 16 RAM, i7 7700 HQ. Daha önce de olmuştu formattan sonra düzelmişti. Şimdi bir daha oldu, önceden bir sorun yoktu.

İ5 8. Nesil, GTX 1050 Ti 4 GB, 8 GB RAM, 128 GB SSD, 1TB HDD. Ben de düzeldi güncellemeden sonra ama arada bir oluyor.

1050 ekran kartı, 16 RAM, i7 7700 HQ. Daha önce de olmuştu formattan sonra düzelmişti. Şimdi bir daha oldu, önceden bir sorun yoktu.
Aynı bilgisayardan arkadaşımda kullanıyor hiçbir sıkıntı yok. Oyuna giriyorum sağ tık yapıyorum yenile ekranı geliyor. Masaüstündeymişim gibi ALT+TAB yapıyorum o düzeliyor. Mouse kayması düzelmiyor.
İ5 8. Nesil, GTX 1050 Ti 4 GB, 8 GB RAM, 128 GB SSD, 1TB HDD. Ben de düzeldi güncellemeden sonra ama arada bir oluyor.
Sen bir yolunu bulamadın yani?

aynı bilgisayardan arkadaşımda kullanıyor hiçbir sıkıntı yok oyuna giriyorum sağtık yapıyorum yenile ekranı geliyor masaüstündeymişim gibi alt tab yapıyorum o düzeliyor mause kayması düzelmiyor

sen bi yolunu bulamadın yani
Bulamadım ama çözünürlüğü düşürünce düzelmişti.
Sistem ultra ayarları da açıyor bence onla alakalı değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı