PUBG mi? Fortnite mı?

SinnerRose

Hectopat
Yer
Tavşanlı\Kütahya
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi.

Bana göre PUBG daha iyi. Çünkü PUBG'de herkes eşit oluyor. Oyun içi alım satım yok. Fortnite'ta parası olan biraz daha üstün oluyor. Zula, Wolfteam gibi mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla oyun için alımlar oynanışa etki etmiyor. Aynı LOL'deki kostüm olayı gibi. Ama oyunu oynamadığım için pek emin değilim yine de.

Fortnite ücretsiz olmasından dolayı daha çok tuttu. PUBG de ücretsiz olsa, en az onun kadar oyuncusu olur merak etmeyin.

Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi?

Bana göre PUBG daha iyi. Çünkü PUBG'de herkes eşit oluyor. Oyun içi alım satım yok. Fortnite'ta parası olan biraz daha üstün oluyor. Zula, Wolfteam gibi mesela.
Fortnite’ta da parası olan üstün olmuyor. İki oyunda da sadece kozmetik alabiliyorsunuz.

Bence PUBG daha iyi. Fortnite bana hitap etmiyor ama izlemesi eğlenceli.

Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi.

Keşke fikir beyan etmeden önce araştırsanız.

Fornite da building sistemi çok saçma mesela adama ateş ediyorsun bir anda tahtaları üst üste koyarak gökyüzüne çıkıyor ve oraya barınak yapıyor. Sinir bozucu.

Bana göre PUBG daha iyi. Fortnite oynadım fakat hiç memnun olmadım. Fornite'ın en büyük problemi sanırım nişan yani aim olayı. Bir türlü adamı vuramıyorsun. Ayrıca grafik ve build kısımları benim hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…