Bana göre PUBG daha iyi. Çünkü PUBG'de herkes eşit oluyor. Oyun içi alım satım yok. Fortnite'ta parası olan biraz daha üstün oluyor. Zula, Wolfteam gibi mesela.
Bana göre PUBG daha iyi. Çünkü PUBG'de herkes eşit oluyor. Oyun içi alım satım yok. Fortnite'ta parası olan biraz daha üstün oluyor. Zula, Wolfteam gibi mesela.
Fornite da building sistemi çok saçma mesela adama ateş ediyorsun bir anda tahtaları üst üste koyarak gökyüzüne çıkıyor ve oraya barınak yapıyor. Sinir bozucu.
Bana göre PUBG daha iyi. Fortnite oynadım fakat hiç memnun olmadım. Fornite'ın en büyük problemi sanırım nişan yani aim olayı. Bir türlü adamı vuramıyorsun. Ayrıca grafik ve build kısımları benim hoşuma gitmedi.
Tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. Daha profesyonel ve gerçeği göz önünde bulunduran bir oyun oynamak istiyorsanız PUBG. Fakat ben arcade severim diyorsanız Fortnite. İki oyunun da kendine has güzel yönleri var.