Ancak roketin varsa builder arkadaşın şansı olmuyorFornite da building sistemi çok saçma mesela adama ateş ediyorsun bir anda tahtaları üst üste koyarak gökyüzüne çıkıyor ve oraya barınak yapıyor. Sinir bozucu.![]()
Bence PUBG çünki oyun herkesi eşit başlatıyor adaletli ama Fortnite'da parayı veren düdüğü çalıyor fakat Fortnite'ında güzel yanları var yok değil ama bence PUBGArkadaşlar sizce hangisi daha iyi.
Bana göre PUBG daha iyi. Çünkü PUBG'de herkes eşit oluyor. Oyun içi alım satım yok. Fortnite'ta parası olan biraz daha üstün oluyor. Zula, Wolfteam gibi mesela.
Bence adamın yaptığı yorum doğru. Keşke sen araştırsan veya yorumu doğru okusan.Keşke fikir beyan etmeden önce araştırsanız.
Parayı veren nasıl düdüğü çalıyor anlatabilir misin? Başlamayı düşünüyorum ona göre PUBG alabilirim.Bence PUBG çünki oyun herkesi eşit başlatıyor adaletli ama Fortnite'da parayı veren düdüğü çalıyor fakat Fortnite'ında güzel yanları var yok değil ama bence PUBG
Bence adamın yaptığı yorum doğru. Keşke sen araştırsan veya yorumu doğru okusan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.