Murad Imamverdizade
Decapat
Pubg çünkü hem savaş mekanikleri hem grafikleri çok güzel fortinetede duvar kır falan bana göre pubg
PUBG daha çok gerçekçi oyun mekaniklerine sahip. Fortnite PUBG kadar detaylı değil.
PUBG'nin grafikleri daha gerçekçi. Fortnite ise çizgifilm havasında.
PUBG'de savaş atmosferi, survival hissiyatı ve taktik daha ön planda. Fortnite'da ise el çabukluğu daha önemli.
PUBG'de sadece savaşa ve çevreye odaklanman yeterlidir. Fortnite'da ise yapı inşasıyla da uğraşman gerekir.
PUBG'nin serverları ve mermi ticket rate'i berbattır. Fortnite'ın serverları ise çok sağlam.
PUBG'de bug bulma olasılığı, Fortnite'a göre daha fazladır. Fortnite daha stabildir.
Bu doğrultuda seçim senin.
Arkadaşlar bir karar veremedim, PUBG'yi çok istiyordum ama bilgisayarım çöptü, sonra güzel bir bilgisayar alındı. PUBG'yi alsam kaldırabilir baya iyi bir şekilde ama sonra Fortnite geldi ve oynamaya başladım, eğlenceliydi. Lütfen iki oyunu da oynamış olanlar yazsın.
Hem grafik hem oynayış açısından bence PUBG daha iyi. Fortnite daha çok çocuksu grafikler içeriyor. Bide ücretsiz olunca hileler ve sizi oyundan soğutan oyuncular eksik olmuyor.
Şöyle söyleyeyim çok fazla sinirlenen birisi isen mesela PUBG oynuyorsun her şeyin çok güzel loot falan. Son 10 kişi kaldı diyelim sonra tam ilerlerken adam yılan gibi yatmış yere ve tabii sen bunu görmüyorsun adam seni öldürdü yani bütün loot ve emek çöp oldu sadece 1 yılanın yüzünden. PUBG'de biraz bug'lar oluyor ama güncellemelerle çok yavaş bir şekilde öüne geçiyor. Fortnite'da ise pusu diye bir şey çok az oluyor tuzak falan. Fortnite'de ise bug'lar daha az ama oyun gittikçe kötü olmaya başladı yani bence ama herkes bunu dile getiriyor mesela akıcılık. Adamın sesini duyduğun an yapı yaparak engelleyebilirsin ama bunun için pratik gerekli. Yani anlayacağın her iki oyunu oynayarak seçim yapabilirsin. Ama ikisinide oynayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.