B barış efe Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 10 16 Ocak 2019 #1 Merhaba. PUBG'de lobi içersinde mikrafonla rahatlıkla konuşabiliyorum ama oyun içinde ne benim sesim neden karşı tarafın sesi gitmiyor?
Merhaba. PUBG'de lobi içersinde mikrafonla rahatlıkla konuşabiliyorum ama oyun içinde ne benim sesim neden karşı tarafın sesi gitmiyor?
ozanyigit Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #2 Platform ne ? Artı 0 Eksi
KS KS B barış efe Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 10 17 Ocak 2019 #3 Anlamadım? ozanyigit dedi: Platform ne ? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
ozanyigit Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2019 #4 barış efe dedi: Anlamadım? Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar mı? Mobil mi? PlayStation mu? Belirtirseniz ona göre yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
barış efe dedi: Anlamadım? Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar mı? Mobil mi? PlayStation mu? Belirtirseniz ona göre yardımcı olalım.
KS KS B barış efe Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 10 20 Ocak 2019 #5 ozanyigit dedi: Bilgisayar mı? mobil mi? playstation mu ? Belirtirseniz ona göre ayrdımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden yardımcı olursanız çok iyi olur. Artı 0 Eksi
ozanyigit dedi: Bilgisayar mı? mobil mi? playstation mu ? Belirtirseniz ona göre ayrdımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden yardımcı olursanız çok iyi olur.
D D3NTR3 Hectopat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #6 Oyunu tekrar açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS B barış efe Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 10 25 Ocak 2019 #7 D3NTR3 dedi: Oyunu tekrar açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir kaç gündür böyle, oyunu sildim tekrar yükledim hala böyle. Artı 0 Eksi
D3NTR3 dedi: Oyunu tekrar açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir kaç gündür böyle, oyunu sildim tekrar yükledim hala böyle.
ozanyigit Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #8 barış efe dedi: Bir kaç gündür böyle oyunu sildim tekrar yükledim hala böyle Genişletmek için tıkla... Başka bie mikrofonla deneme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
barış efe dedi: Bir kaç gündür böyle oyunu sildim tekrar yükledim hala böyle Genişletmek için tıkla... Başka bie mikrofonla deneme şansınız var mı?
KS KS B barış efe Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 10 26 Ocak 2019 #9 ozanyigit dedi: Başka bie mikrofonla deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef başka bir mikrofon yok ama diğer oyunlarda böyle yapmıyor. Sadece PUBG'de yapıyor. Artı 0 Eksi
ozanyigit dedi: Başka bie mikrofonla deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef başka bir mikrofon yok ama diğer oyunlarda böyle yapmıyor. Sadece PUBG'de yapıyor.
ozanyigit Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #10 barış efe dedi: malesef başka bi mikrafon yok ama diğer oyunlarda böyle yapmıyor sadece pubg'de yapıyor Genişletmek için tıkla... Ayarlar/sounds/voice chat bölümü/voice chat channel kısmı “none” ise “all” yapıp deneyebilir misin? Artı 0 Eksi
barış efe dedi: malesef başka bi mikrafon yok ama diğer oyunlarda böyle yapmıyor sadece pubg'de yapıyor Genişletmek için tıkla... Ayarlar/sounds/voice chat bölümü/voice chat channel kısmı “none” ise “all” yapıp deneyebilir misin?