Ayarlardan uygulamalarıma girin ve gizli ögeleri göster dedikten sonra Pil ve performans'ın içine girin ve Sağ alttan tüm verileri temizleyin ardından aynı bölümde üstte depolama var oraya girip tüm verileri temizle diyip oyuna girin. Mi cihazlarda pil koruması için bazen kendini sabitliyor böyle.Merhaba. 90 FPS uygulamasıyla cihazım Mi 11'i 120 FPS yapayım derken 60 FPS'e düstü verisini sil yükle yaptım yine düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? İhtiyacım var.
Olmadı hocam benim sorun öyle bişey değil mi acabaAyarlardan uygulamalarıma girin ve gizli ögeleri göster dedikten sonra Pil ve performans'ın içine girin ve Sağ alttan tüm verileri temizleyin ardından aynı bölümde üstte depolama var oraya girip tüm verileri temizle diyip oyuna girin. Mi cihazlarda pil koruması için bazen kendini sabitliyor böyle.
Grafik ayarları akıcıda değil mi? Ayrıca oyundayken de akıcıda olmalı ve Lobide henüz 120FPS desteği gelmedi diye biliyorum. Oyunda deneyin.Olmadı hocam benim sorun öyle bişey değil mi acaba
Oyundada 60 lobidede 60 aşırı+ seçili olmasına rağmen çok saçmaGrafik ayarları akıcıda değil mi? Ayrıca oyundayken de akıcıda olmalı ve Lobide henüz 120FPS desteği gelmedi diye biliyorum. Oyunda deneyin.
Ekran tazeleme hızı 120Hz mi? Eğer Evet ise telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin. Hayır ise ayarlardan ekran ve ekran yenileme hızı bölümünden 120Hz Yapın. Pil tasarrufu açılınca 60Hz'e düşürebiliyor OS'lar.Oyundada 60 lobidede 60 aşırı+ seçili olmasına rağmen çok saçma
Hocam 120 sanırım dosyalarla alakalı asırı saçma bi sorun uygulama yüzünden öldü sanırımEkran tazeleme hızı 120Hz mi? Eğer Evet ise telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin. Hayır ise ayarlardan ekran ve ekran yenileme hızı bölümünden 120Hz Yapın. Pil tasarrufu açılınca 60Hz'e düşürebiliyor OS'lar.
Dosyalarla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü benim cihazda Poco F6 bazen 60'a sabitliyor kendini her şeyde. Ayrıca telefona 2 3 saniye dokunmayınca da Ekran yenileme hızını 60'a düşürüyor(oyunda değilken.)Hocam 120 sanırım dosyalarla alakalı asırı saçma bi sorun uygulama yüzünden öldü sanırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.