PUBG Mobile bilgisayarda nasıl oynanır?

İşletim sistemi
Windows 11
Rütbem as ustası ona rağmen BlueStacks'ta çok uzun sürüyor. Yani o zaman telefondan oynayan arkadaşlarımla oynayamam değil mi doğru anladım.

Sanıırım indirmeyeceğim çünkü ben mobildeki arkadaşlarımla da oynuyordum.

Telefondan oynayan arkadaşlarınızla eşleşseniz bile mobil arkadaşlarınız takımdaki bilgisayar oyuncusu yüzünden onlarda bilgisayar oyuncularıyla eşleşir.

Bilgisayar üzerinden oyun yayını yapan pek çok kişi, genellikle GameLoop gibi emülatörleri tercih eder. Ancak hangi emülatörü kullanırsanız kullanın, bilgisayar üzerinden oynadığınız için diğer bilgisayar oyuncularıyla eşleşirsiniz. Rütbenizin düşük olması, oyuncu bulmayı zorlaştırabilir.
şöyle bir yazı buldum

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (25).png
    Ekran Görüntüsü (25).png
    55,7 KB · Görüntüleme: 217
Hocam bu kaynak 2013 çok eski PC sürümden kastı Steam PUBG artık günümüzde oda ücretsiz PUBG Mobile'in resmi bir emülatör platformu olduğunu bilmiyorum. 2013'ten 2024 yani günümüze kadar bu olay çözülmüştür.
tamamdır hocam teşekkür ederim

Hocam bu kaynak 2013 çok eski PC sürümden kastı Steam PUBG artık günümüzde oda ücretsiz PUBG Mobile'in resmi bir emülatör platformu olduğunu bilmiyorum. 2013'ten 2024 yani günümüze kadar bu olay çözülmüştür.
Yazı 2018'de atılmış.

Muhtemelen o zamanlar emülatörle girdiğinizde karşınıza mobil oyuncular çıkıyordu fakat sonradan bunu düzeltmişlerdir.

Arkadaşlar BlueStacks'i denedim fakat onda şey yazıyordu, sadece emulatörde oynayanlarla karşılaşakcaksınız diyordu ve bu da bir hayliyle uzun sürüyordu. Peki bilgisayardan herkesin oynadığı PUBG Mobile'ı nasıl oynarım?

Emülatörle emülatör oynar bunu değiştiremezsin ama eğer maç bulma sorunu varsa GameLoop kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı