PUBG Mobile Emülatör Lag Sorunu

Okartal

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG Mobile oynuyorum. Hız değerlerim aşağıdaki gibidir. Oyunda MS 44 sabit şekilde sürekli. Ama oyunda grafik işlemleri artan durumlarda kasmalar meydana geliyor(başka bir oyuncuyla karsılasma gibi).Bilgisayarımın özellikleri 3600X 2060 Super 16 GB 3000 MHz RAM. Yani bir tuhaflık var ama çözemedim. PUBG mobilden kaynaklı bir sıkıntı zaten var en başta emülatör olduğu için ama bu tip kasmalarda sürekli anormal geliyor bana. Çözüm önerisi tavsiyesi olan var mı?

1591315454464.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatörlerin alayı çöp hocam, onun yerine 2. bir işletim sistemi olarak prime os kurarsan çok iyi olacaktır. Vaktinde kurup denemişliğim var çok stabil ve hızlı.

Fark ediyor mu hocam o ?
Meraktan girdim konuya. Yazmadan edemeyeceğim internet değerlerin harika. PC desen müthiş bu PC ile PUBG Mobile'de sorun çekmeye değer mi reis?

Arkadaslarla oynuyorum.Pubg steam versiyonuda var ama alıskanlık işte o benı sarmadı pek.

harbiden ya, ne zamandır bende hep saçma şekilde vuruluyorum, adamla karşılaşınca en önce davranan hep o oluyor beni vuruyor diye sinir oluyordum meğerse lagdan kaynaklıymış, sistemim gayet iyi, 2060 super, 32gb ram, i9-9900, internet vdsl, bu sistemle lag olurmu, oluyomuş, kaç defa adamı daha görmeden beni vurduğuna şahit oldum, bana öyle geliyodur dedim geçiştirdim, en sonunda da takım arkadaşlarıyla konuşurken söylediklerimin 1-2 sn geç gittiğini farkettim, böyle de oynanmaz bu oyun yaw...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı