PUBG Mobile emülatörde çok zor

amonluxe

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir hesap alıp PUBG'ye başladım. PC iyi olduğu için GameLoop kurdum hesap platin 4 şu an ve acayip zor adamlar geliyor. Gelen adamlar Fatih seviyesinde ve telefondan oynayan arkadaşım as otoritesi (kaç olduğunu hatırlamıyorum) ve çok kolay ve bot adamlar geliyor ben de mi bir sorun var anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir hesap alıp PUBG'ye başladım. PC iyi olduğu için GameLoop kurdum hesap platin 4 şu an ve acayip zor adamlar geliyor. Gelen adamlar Fatih seviyesinde ve telefondan oynayan arkadaşım as otoritesi (kaç olduğunu hatırlamıyorum) ve çok kolay ve bot adamlar geliyor ben de mi bir sorun var anlamadım.

Dostum GameLoop gibi emülatörlerde oynayınca karşına mobil oynayanlar gelmez senin gibi emülatör kullananlar gelir yani senin gibi PC oyuncuları.

pubg mobile in eşleştirme sistemi değişti
artık pc den oynayanlar pc ile eşleşiyor, pc de çok fazla hile var, bir de telefonda aim desteği var , pc için çalışıyor mu bilmiyorum (yıllardır oynamadım )

pubg mobile in eşleştirme sistemi değişti
artık pc den oynayanlar pc ile eşleşiyor, pc de çok fazla hile var, bir de telefonda aim desteği var , pc için çalışıyor mu bilmiyorum (yıllardır oynamadım )
Aim desteğini ilk defa duydum. Ben oynadığım dönemde dört parmak kullanıp bir de jiroskop kullanıyordum aim alırken bir amuda kalkmadığım kalıyordu :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı