ATK U2 Pro input lag yapıyor

• Konuyu başlatan mrtsv
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 64

mrtsv

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 1 gün önce ATK U2 Pro modeli geldi. Kullanırken input lag yaptıgını fark ettim, dongle vs. doğru takılı, sürekli bir şeyler denedim olmadı. Çözümü var mı yoksa mouse sensörü ile mi alakalı? Öyleyse değisim talebi yapabilir miyim?

görsel_2025-12-14_181236427.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 1 gün önce ATK U2 Pro modeli geldi. Kullanırken input lag yaptıgını fark ettim, dongle vs. doğru takılı, sürekli bir şeyler denedim olmadı. Çözümü var mı yoksa mouse sensörü ile mi alakalı? Öyleyse değisim talebi yapabilir miyim?

Eki Görüntüle 2621811
Sensörle alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü yeni nesil oyuncu farelerinin çoğunda aynı sensör kullanılıyor zaten. Ya farenin software kısmında sorun var yada size gelen üründe bir sorun olduğunu düşünüyorum hocam. Farenin driverında update varsa yada bazı farelerde software update oluyor onu deneyebilirsin, onun harici çözüm gelmedi aklıma maalesef. Değişim talebini aldığın firmayla konuşsan daha iyi olur.

Sensörle alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü yeni nesil oyuncu farelerinin çoğunda aynı sensör kullanılıyor zaten. Ya farenin software kısmında sorun var ya da size gelen üründe bir sorun olduğunu düşünüyorum hocam. Farenin driverında Update varsa ya da bazı farelerde software Update oluyor onu deneyebilirsin, onun harici çözüm gelmedi aklıma maalesef. Değişim talebini aldığın firmayla konuşsan daha iyi olur.

Firmware güncellemesi vardı az önce onu yaptım ama devam ediyor maalesef. Değişim için zorlayacağım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı