PUBG Mobile emülatörü nereden indirilir?

Furkan___

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2020
Mesajlar
460
Makaleler
1
Merhaba bilgisayarım için PUBG Mobile emülatör indirsem virüs kapar mı? İndirirsem hangi siteden indirmeliyim? PUBG Mobile emülatör herhangi bir donanımsal veya yazılımsal sorun yaratır mı? Bilgisayar indirsem bilgisayar parçaları veya Windows zarar görür mü?
 
Buradan indirebilirsiniz:

Bir emülatör bilgisayarınıza zarar vermez, korkmayın.
 
Buradan indirebilirsiniz:

Bir emülatör bilgisayarınıza zarar vermez, korkmayın.
O kadar emin konuşulmamalı, konuştuğumuz insanlar çinli. Farkında olmadan küçücük bir backdoor koyup data biriktiriyor olabilir.
 
Buradan indirebilirsiniz:

Bir emülatör bilgisayarınıza zarar vermez, korkmayın.
Kendisinin Virustotal testi temiz değildir.
 
Bluestacks'ın Virustotal testi temiz onu kullanabilirsiniz. Memu, Gameloop gibi emulatorlerin Virustotal testleri temiz değil.
GameLoop'un virüs taramasıtemiz değil çünkü arkada oyun güncellemelerini ve diğer hareketleri kontrol etmek için uygulama açıyor. Bunlardan zarar gelmez. BlueStacks vs resmi emülatör olmadığından her türlü riski vardır.
 
O kadar emin konuşulmamalı, konuştuğumuz insanlar Çinli. Farkında olmadan küçücük bir backdoor koyup data biriktiriyor olabilir.
Huawei de Çinli, böyle sınıflandırmak biraz garip.

Ek olarak içinde zararlı bulunuyorsa bile sisteme zarar verecek diye bir şey yok.

Kendisinin VirusTotal testi temiz değildir.
Doğru yerden indirdiyseniz ve güncel sürümse, sonucu paylaşabilir misiniz? Bende Kaspersky emülatör kurulu olmasına rağmen bir uyarı vermiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı