PUBG Mobile Emulatör %100 İşlemci Kullanımı

ufoandaliens

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
PUBG Mobile Emulatörde oynamak istiyorum fakat görev yöneticisindeki değerleri topladığım halde oyun açıkken işlemci kullanımı %99 değerine ulaşmaması gerekiyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Ayrıca ekran kartımı da oyun kullanmıyor herhalde nasıl kullandırabilirim? Bekleme ekranında 25-35 FPS arasında olurken oyuna girince 10-15-20 FPS'lerde bu da oynanmayacak bir halde oluyor. Biliyorum sistemim baya eski yaza kadar bir sistem toplamayı düşünüyorum ama şimdilik elimdekiyle oynama imkanım olup olmayacağını öğrenmek istiyorum.

Sistemim;

-İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs)
-AMD Radeon HD 6570 2GB
-DDR2 3072MB RAM
-Windows 10 Home Single Language 64 Bit (1809) - 29.10.2018

Adsız.png
Adsız2.png
Adsız3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabileceğin bir şey yok. Ben 3GB RAM olan bilgisayara kuramadım bile emulatörü. RAM yetersiz uyarısı verdi. İşlemcin 2 çekirdek ve İntel sanallaştırma teknolojisini desteklemediği için performans alamıyorsun. Bu emulatör de ekran kartının neredeyse hiç önemi yok. Önemli olan işlemci. Yapabileceğin tek şey oyuna girdikten sonra, grafik ayarlarını en düşük ayarlara çekerek, alabileceğin maksimum performansı almaya çalışmak.

Dahili ekran kartına öncelik tanı seçeneğini kapatmalısın. Benim sistemimde bu oyunun zaman zaman 7 GB ram kullandığına tanık oldum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı