PUBG Mobile Emulatör Dalgalanıyor

Bruqlione

Decapat
Katılım
20 Kasım 2020
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba;
PUBG Mobile emulatör (GameLoop Turbo aow motoru 4.4) ile giriş yaptığımda, loading ekranda bir dalgalanma, kenarlardan ışık titremesi gibi bir şey oluyor. Oyun içinde de ufak ufak takılmalar yaşıyorum. PC daha yeni olduğu için fazla oyunum yok. Deneme amaçlı "Hitman absolution" oyununu indirdim, maksimum grafik ayarlarında bile böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Acaba gameloot motorunda mı problem var yoksa benim PC'de mi? Bu sorunu yaşayan oldu mu?

PC özellikleri;
XFX Radeon 5700XT ekran kartı (FreeSync açık)
Ryzen 5 3500X işlemci.
27" 144Hz 1ms Gamepower ekran (FreeSync açık)
MSI B450PRO M.2 Max ankart.

Düzeltme: Arkadaşlar monitör ayarlarından FreeSync kapalı iken dalgalanma sorunu yaşamıyorum. Peki bu "FreeSync" neden var? Emulatör ile mi çakışıyor, anlam veremedim.
 
Son düzenleme:
SVM açıkken kasma sorunu oldukça düzeldi. Monitörde FreeSync açık iken ekranda dalgalanma sorunu hala devam ediyor. Kapatınca düzeliyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Normalde dalgalanma sorunu FPS ile HZ değerleri eşleşmediğinde olur ve FreeSync bunları eşlemeye yarar bu nedenle FreeSync açıkken dalgalanma olmaması lazım bilemiyorum maalesef.
 
Selamlar konuyu hortlatmış oluyorum kusura bakmayın ama bende de arkadaşın belirttiği aynı sorun var. Monitör Asus VG24VQ Tuf Gaming 1 ms 144 hz Curved Freesync monitör var. Pubg Mobile oyununda Gameloop emulatörü tam ekran yaptığımda ekrana dikkatli bakınca sanki düşük elektrik var gibi hafif ışık titremesi gibi böyle dalgalanma gibi yanıp sönme tarzında bir sorun var konuda görüp Freesync'i kapatıp denedim düzeldi fakat Freesync açınca böyle bir sorun var. Ayrıca arka planda emulatör açıkken bazen ekran anlık olarak kapanıp açılır gibi görüntü gidip geliyor. Oyun içerisinde Fps'i 90 dan Aşırı'ya düşürünce de bu sorun kırmen azalıyor yada düzeliyor. Bilinen bir çözümü varmı? Gameloop emulatör kapalı iken normal masaüstünde veya diğer pc oyunlarda bu sorunların hiç biri yokken sadece bu emulatör açıkken ve tam ekran yaptığımda oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı