Y YagizBlm Decapat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 4 10 Mart 2019 #1 Ben eskiden PUBG Mobile'i kasmadan yağ gibi akıcı oynuyordum ancak 1-2 aydır giriş ekranı çok uzun sürüyor kasmalar başlıyor. Ne yapabilirim bir öneriniz var mı?
Ben eskiden PUBG Mobile'i kasmadan yağ gibi akıcı oynuyordum ancak 1-2 aydır giriş ekranı çok uzun sürüyor kasmalar başlıyor. Ne yapabilirim bir öneriniz var mı?
Çözüm D D DeğişikKız 10 Mart 2019 Oyuna yeni yeni güncellemeler geldikçe bu düşüşler normaldir. Ancak düşüş miktarı atıyorum, 60tan 20-30 ise oyunu silip yüklemek çözüm olabilir
Oyuna yeni yeni güncellemeler geldikçe bu düşüşler normaldir. Ancak düşüş miktarı atıyorum, 60tan 20-30 ise oyunu silip yüklemek çözüm olabilir
D DeğişikKız Decapat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 169 Çözümler 2 10 Mart 2019 #2 Oyuna yeni yeni güncellemeler geldikçe bu düşüşler normaldir. Ancak düşüş miktarı atıyorum, 60tan 20-30 ise oyunu silip yüklemek çözüm olabilir Artı 0 Eksi Çözüm
Oyuna yeni yeni güncellemeler geldikçe bu düşüşler normaldir. Ancak düşüş miktarı atıyorum, 60tan 20-30 ise oyunu silip yüklemek çözüm olabilir
KS KS Y YagizBlm Decapat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 4 10 Mart 2019 #3 DeğişikKız dedi: Oyuna yeni yeni güncellemeler geldikçe bu düşüşler normaldir. Ancak düşüş miktarı atıyorum, 60tan 20-30 ise oyunu silip yüklemek çözüm olabilir Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
DeğişikKız dedi: Oyuna yeni yeni güncellemeler geldikçe bu düşüşler normaldir. Ancak düşüş miktarı atıyorum, 60tan 20-30 ise oyunu silip yüklemek çözüm olabilir Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü.