Çözüldü PUBG Mobile emulator tuşlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
14
Yer
İstanbul
PUBG Mobile emulator indirdim. Her şey iyi hoş ama dikiz ates modunda Q ve E tuslari calismiyor. Daha dogrusu Q calisiyor ama E tusu calismiyor. Ne yapmam lazim?

Çözüm
Sorunu çözdüm Q ve E yazan butonu kaldırıyoruz. Sonra tıklıyoruz herhangi bir yere yeni slot açılıyor. O slotu alıp Q ve E hangisi çalışmıyorsa onun üstüne koyuyoruz akabinde Q ve E tuşlarını atıyoruz sorun çözülüyor.

Bende de çalışmıyor ayarlardan etkin hale getirmeme rağmen olmadı.Bluestacks emülatörde oluyordu ama Gameloop'da olmuyor maalesef

Sorunu çözdüm Q ve E yazan butonu kaldırıyoruz. Sonra tıklıyoruz herhangi bir yere yeni slot açılıyor. O slotu alıp Q ve E hangisi çalışmıyorsa onun üstüne koyuyoruz akabinde Q ve E tuşlarını atıyoruz sorun çözülüyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyun içinde ayarlara basıp dikiz ve ateş seçeneğini etkinleştir yapmanız sorunu çözecektir.

Arkadaşlar, GameLoop emulatorle batıtle Royale modunda oynarken tank nasıl kullanılır, klavye tuşları hangisi, tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım, bir arkadaş bu konuda yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar, GameLoop emulatorle batıtle Royale modunda oynarken tank nasıl kullanılır, klavye tuşları hangisi, tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım, bir arkadaş bu konuda yardımcı olabilir mi?
Çok yardımcı oldunuz, teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…