Çözüldü PUBG Mobile emulator tuşlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Sorunu çözdüm Q ve E yazan butonu kaldırıyoruz. Sonra tıklıyoruz herhangi bir yere yeni slot açılıyor. O slotu alıp Q ve E hangisi çalışmıyorsa onun üstüne koyuyoruz akabinde Q ve E tuşlarını atıyoruz sorun çözülüyor.

Ekran Görüntüsü (2).png
Sorunu çözdüm Q ve E yazan butonu kaldırıyoruz. Sonra tıklıyoruz herhangi bir yere yeni slot açılıyor. O slotu alıp Q ve E hangisi çalışmıyorsa onun üstüne koyuyoruz akabinde Q ve E tuşlarını atıyoruz sorun çözülüyor.

Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar, GameLoop emulatorle batıtle Royale modunda oynarken tank nasıl kullanılır, klavye tuşları hangisi, tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım, bir arkadaş bu konuda yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar, GameLoop emulatorle batıtle Royale modunda oynarken tank nasıl kullanılır, klavye tuşları hangisi, tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım, bir arkadaş bu konuda yardımcı olabilir mi?
Çok yardımcı oldunuz, teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı