PUBG Mobile emulator indirdim. Her şey iyi hoş ama dikiz ates modunda Q ve E tuslari calismiyor. Daha dogrusu Q calisiyor ama E tusu calismiyor. Ne yapmam lazim?
Bende de sadece ambar modunda çalışıyor Battle Royale modunda çalışmıyor.PUBG Mobile emulator indirdim. Her şey iyi hoş ama dikiz ates modunda Q ve E tuslari calismiyor. Daha dogrusu Q calisiyor ama E tusu calismiyor. Ne yapmam lazim?
Ben sizi yanlış anladım bende eğilmeye yarayan E ve Q çalışmıyor diğer tuşlar çalışmıyorsa Gameloop ayarlarınızı kontrol edin.Yok mu bir çözümü diğer bilgisayarda çalışıyor kendi bilgisayarımda çalışmıyor. Sadece E tuşu Q çalışıyor.
O zaten açık.Oyun içinde ayarlara basıp dikiz ve ateş seçeneğini etkinleştir yapmanız sorunu çözecektir.
Çok yardımcı oldunuz, teşekkürlerArkadaşlar, GameLoop emulatorle batıtle Royale modunda oynarken tank nasıl kullanılır, klavye tuşları hangisi, tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım, bir arkadaş bu konuda yardımcı olabilir mi?
Yok mu bir çözümü diğer bilgisayarda çalışıyor kendi bilgisayarımda çalışmıyor. Sadece e tuşu Q çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.