PUBG Mobile 60 FPS oynarken sürekli drop giriyor ve çok rahatsız oluyorum bunun sorunu nedir? Oyunun sistemi düşük olduğu halde bende drop giriyor. Bunun sorunu optimizasyon ile ilgili mi? BlueStacks 5 kullanıyorum.
Attığım linkteki ayarı yapmassanız performans pubg mobile için değil bluestacks üzerinden oynayacağınız neredeyse tüm oyunlar için stabil ve oynanabilir olmuyor.
Hocam alakası yok. Bluestack sadece kendisi için açtırıyor onu. Oyunun ona ihtiyacı yok. Gameloop kat kat iyi bütün emulatörlerden. Fakat tabii o da yine kötü.
Hocam alakası yok. Bluestack sadece kendisi için açtırıyor onu. Oyunun ona ihtiyacı yok. Gameloop kat kat iyi bütün emulatörlerden. Fakat tabii o da yine kötü.
Hocam alakası yok. BlueStacks sadece kendisi için açtırıyor onu. Oyunun ona ihtiyacı yok. GameLoop kat kat iyi bütün emulatörlerden. Fakat tabii o da yine kötü.
Telefonda sorun yok zaten kirin 980 gibi çok üst seviye olmayan bir işlemci ile rahatça oynuyorum, son zamanlarda gelen güncellemede biraz sıkıntılar çıktığı doğrudur ama asıl sıkıntı emulatörde.
Hocam attığınız linkin çekirdekle alakası bile yok. Sanallaştırmayı etkin yapmak bluestack gibi uygulamalar için zaten gereklidir. Çünkü, 2. Bir işletim sistemi açıyor onlar ve üstüne oyunu açıyorlar. Yani sizin bilgisayar aynı anda 2 tane işletim sistemi ve bir oyunu size akıcı bir şekilde sunmaya çalışıyor ki bu aşırı gereksiz bir şey. En azından Gameloop'da o kadar kötü değil. PUBG mobile oynamak için en iyi seçenek gameloop'dur.