PUBG Mobile FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam telefonlarda galiba drop kasma az oluyor bazı arkadaşlarım 60 FPS sorunsuz oynadığını söylüyor telefondan.

Hocam bu gönderdiğiniz şeyden emin misiniz? Pek güvenemedim.
Hocam güvenlidir fakat, Bluestack kullanmanızı önermem. Gameloop'Da en iyi performansı alırsınız.

Hocam attığınız linkin çekirdekle alakası bile yok. Sanallaştırmayı etkin yapmak bluestack gibi uygulamalar için zaten gereklidir. Çünkü, 2. Bir işletim sistemi açıyor onlar ve üstüne oyunu açıyorlar. Yani sizin bilgisayar aynı anda 2 tane işletim sistemi ve bir oyunu size akıcı bir şekilde sunmaya çalışıyor ki bu aşırı gereksiz bir şey. En azından Gameloop'da o kadar kötü değil. PUBG mobile oynamak için en iyi seçenek gameloop'dur.
Hocam bluestackse ulaşın da yazdığı uzun makalenin tek çekirdekten fazlasının kullanılabileceği yazmalarına rağmen çekirdekle alakası olmadığını ve performansın artmayacağını bir zahmet onlara da iletiverin. Adamlar uzun uzun sebebiyle açıklamış siz halen farklı emulatör öneriyorsunuz. Ben telefonumda da bilgisayarımda da kasma donma zart zurt olmadan gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum. İlk indirdiğimde oynanmıyordu bu linkteki şeyi yaptıktan sonra da düzeldi bu kadar basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı