just chillin
Hectopat
- Makaleler
- 2
Düşük sistemde daha akıcı oynamak için bu kısım nasıl olmalı?
Konunun başında belirttim 10 olduğunu. Konuda yazmasına rağmen ısrarla soranlarda mesaj kasma gibi bir niyet aramaya başlayacağım..Şimdi işletim sistemin 10 mu 8 mi?
Konunun başında belirttim 10 olduğunu. Konuda yazmasına rağmen ısrarla soranlarda mesaj kasma gibi bir niyet aramaya başlayacağım.
2. RAM'i almayı düşünüyorum, hala sorun devam ederse düşüneceğim bunu teşekkürler.8.1 yaparsan 20-30 FPS artar bilgisayarın Windows 10'a her gelen güncellemede sapıtıyor.
2. RAM'i almayı düşünüyorum, hala sorun devam ederse düşüneceğim bunu teşekkürler.
Konumu dikkatli okudunuz mu? Oyunu akıcı yapmaktan bahsediyorum sistemim düşük diyorum, kime diyorum...FPS'ini artırmaz
Konumu dikkatli okudunuz mu? Oyunu akıcı yapmaktan bahsediyorum sistemim düşük diyorum, kime diyorum...
Düşük sistemde oynuyorsan daha akıcı yapmak istiyorsan 8.1 yapmanı öneriyorum
Bilerek mi yapıyorsun? Söyledim zaten yukarda cevabımı. Dikkat dağınıklığınız had safhada gibi.2. RAM'i almayı düşünüyorum, hala sorun devam ederse düşüneceğim bunu teşekkürler.
Hocam bu sistemle hangi ayarı yaparsan yap oynayabileceğini düşünmüyorum açıkçası.Konunun en baş kısmı için eklemeyi unutmuştum, rapor kısmından rica ettim düzelttiler, orda yazıyor yani.
Diğer kısımları değiştirmeyeyim mi?
8.1 yerine Windows 10'daki gereksiz hizmet vb.'leri kapatsam benzer etki olur mu?Düşük sistemde oynuyorsan daha akıcı yapmak istiyorsan 8.1 yapmanı öneriyorum Regedit ayarlarını yap bu kadar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.