PUBG Mobile hesabımı başkası kullanıyor

Bir çözüm bulabildin mi kardeşim? Aynı sorun bende de var bir başkası giriyor. Bulduysan sana zahmet bana da söyle. Gmail, Facebook şifrelerini değiştirdim fakat hâlen aynı giriyor. Bu da şu yüzden, daha önce telefonundan direkt bağlandığı için yani sorunumuz o izinsiz giren kişinin telefonuna hesabımız direkt yönlendiriliyor olması. Yani kısaca o kişi oyunu silip yüklemeyince hesabımız onun telefonundan kalkmayacaktır diye düşünüyorum. Çok şey denedim olmadı, sen yapabildiysen bana da söyle sana zahmet iyi oyunlar.

Aynı sorun bende de var tek çare sanıyorum ki PUBG Mobile'deki kullanılan Gmail'i başka bir Gmail'e taşımak diğer hesap o telefonda kayıtlı olmadığı için hesaba giremeyecek tek giriş sizde olacak tabii hesabı başka Gmail'e taşıtabilirseniz.

Arkadaşlar benim hesabım çalındı Facebook üzerinden Facebook adresimi geri aldım ama Gmail bağlamış çalan arkadaş nasıl kaldıracağım Gmail'i.

Bir çözüm bulabildin mi kardeşim? Aynı sorun bende de var bir başkası giriyor. Bulduysan sana zahmet bana da söyle. Gmail, Facebook şifrelerini değiştirdim fakat hâlen aynı giriyor. Bu da şu yüzden, daha önce telefonundan direkt bağlandığı için yani sorunumuz o izinsiz giren kişinin telefonuna hesabımız direkt yönlendiriliyor olması. Yani kısaca o kişi oyunu silip yüklemeyince hesabımız onun telefonundan kalkmayacaktır diye düşünüyorum. Çok şey denedim olmadı, sen yapabildiysen bana da söyle sana zahmet iyi oyunlar.
Hüseyin Abi aynı sorun bendede var.Kafamı karıştıran bir hesap giriş yapmış durumda.Buna bir çözüm bulabildin mi ? İlerde illa tekrardan girmesi gerecektir mutlaka bazen yeni bir güncelleme geliyor,tekrar giriş ekranı felan geliyorda.Kafa karıştırıyor işte,hızlı sadece sende oldugunu bilmek istiyor insan.

Arkadaşlar sorun şu, sizin Facebook hesabıyla giren kişi bir kez giriş yaptıktan sonra siz istediğiniz kadar Facebook şifrenizi değiştirin faydası olmayacak. Çünkü izinsizce giren kişi bir kez giriş yaptıktan sonra PUBG'den sizin hesaptan çıkmadıkça sürekli girecektir. Çözümü ise karşı tarafın sizin hesabınızdan çıkmasını sağlamak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı