PUBG Mobile hile kullananları nasıl şikayet edebilirim?

Yer
Konya/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Ass.Dr
Herkese merhaba, aranızda oynayan var mı bilmiyorum lakin bu ara başlamasın oyundan sogur. PUBG Mobile hile yapanlarla dolmuş, bu hile yapan adamlar RP olarak ve Level olarak bayağı yuksek banlanmamislar hiç. PUBG Mobile turnuva maçlarını izledim oradaki e sporcular bile böyle oynamiyor, yaklasik 2 aydır günde 10 maç atıyorum. Ve 10 maçın 5'i hile. PUBG Mobile yetkililerine e mail attım oyun içi hileleri defalarca bildirdim. Ama değişen bir şey yok. Bu hileleri daha etkili nasıl banlatabiliriz. Not emülatör'den değil normal telefondan oynuyorum 😊

Herkese merhaba, aranızda oynayan var mı bilmiyorum lakin bu ara başlamasın oyundan sogur. PUBG Mobile hile yapanlarla dolmuş, bu hile yapan adamlar RP olarak ve Level olarak bayağı yuksek banlanmamislar hiç. PUBG Mobile turnuva maçlarını izledim oradaki e sporcular bile böyle oynamiyor, yaklasik 2 aydır günde 10 maç atıyorum. Ve 10 maçın 5'i hile. PUBG Mobile yetkililerine e mail attım oyun içi hileleri defalarca bildirdim. Ama değişen bir şey yok. Bu hileleri daha etkili nasıl banlatabiliriz. Not emülatör'den değil normal telefondan oynuyorum 😊
Para yatıranlara torpil var diye bir şey duymuştum ama doğru olmayabilirde.

Oyunu 5-6 sezon oynadım, içlerinde yetkililerin de olduğu birçok profesyonel takım üyesini tanıdım. Takım oyuncularından bile hile kullanlar vardı. Bu oyun malesef hilelere önlem almak adına hiçbir şey yapmıyor. Emülatörler hile kaynıyor telofonda bir nebze daha az hile var. 8-9 sezon telefondan hile ile oynayan bazı sosyal medya platformlarında çekinmeden paylaşan tipler dolu. Report etmekten başka şansımız yok.

Para yatıranlara torpil var diye bir şey duymuştum ama doğru olmayabilirde.
Ciddi paralar yatırıp birçok kıyafeti ve kaplamayı alıp hileden ban yiyenleri gördüm bu bir şehir efsanesi. Oyunun her sürüm değişikliğinde hileleri de değiştiriyorlar yakalanmıyorlar üstüne ban sisteminin ne zaman aktif ne zaman değil onu bile öğrenmişler. Banlananlar acemi hileciler oluyor ya da bir hata ile sürüm değiştirmeden oyuna girenler.

Oyunu 5-6 sezon oynadım, içlerinde yetkililerin de olduğu birçok profesyonel takım üyesini tanıdım. Takım oyuncularından bile hile kullanlar vardı. Bu oyun malesef hilelere önlem almak adına hiçbir şey yapmıyor. Emülatörler hile kaynıyor telofonda bir nebze daha az hile var. 8-9 sezon telefondan hile ile oynayan bazı sosyal medya platformlarında çekinmeden paylaşan tipler dolu. Report etmekten başka şansımız yok.

Ciddi paralar yatırıp birçok kıyafeti ve kaplamayı alıp hileden ban yiyenleri gördüm bu bir şehir efsanesi. Oyunun her sürüm değişikliğinde hileleri de değiştiriyorlar yakalanmıyorlar üstüne ban sisteminin ne zaman aktif ne zaman değil onu bile öğrenmişler. Banlananlar acemi hileciler oluyor ya da bir hata ile sürüm değiştirmeden oyuna girenler.
Hocam yani para yatirip hile kullanmayanlarda var onlar için bile bunları banlarlamalilar ama senin dediğin surum degisikligi vs , mantıklı geldi . Peki bu sürüm değişikliğine göre hile gelistirenler için bir sistem gelistirmemisler mi ?

Hocam yani para yatirip hile kullanmayanlarda var onlar için bile bunları banlarlamalilar ama senin dediğin surum degisikligi vs , mantıklı geldi . Peki bu sürüm değişikliğine göre hile gelistirenler için bir sistem gelistirmemisler mi ?
Malesef yönetim hile ve banlar konusunda çok yetersiz ciddi anlamda dalga geçer gibi çalışıyorlar. Bahsettiğin konu hakkında yeterli bir geliştirme ve uğraş yok denecek kadar az. Yeni dönem başlayacak hileleri banlıyoruz gibisinden haber yaptıklarında paylaşılan listede 100 banlanan bile yoktu genel oyuncu sayısına bakacak olursak 100 hiçbir şey gerisini siz düşünün. Oynadığım dönem boyunca hileler ve sözde Türk milli takımı adı altında insanların duygularını sömüren, para kazanan kişilerle uğraştım. Cidden ekibin umrunda değil bu tarz şeyler tek amaçları para kazanmak.

Maalesef yönetim hile ve banlar konusunda çok yetersiz ciddi anlamda dalga geçer gibi çalışıyorlar. Bahsettiğin konu hakkında yeterli bir geliştirme ve uğraş yok denecek kadar az. Yeni dönem başlayacak hileleri banlıyoruz gibisinden haber yaptıklarında paylaşılan listede 100 banlanan bile yoktu genel oyuncu sayısına bakacak olursak 100 hiçbir şey gerisini siz düşünün. Oynadığım dönem boyunca hileler ve sözde Türk milli takımı adı altında insanların duygularını sömüren, para kazanan kişilerle uğraştım. Cidden ekibin umrunda değil bu tarz şeyler tek amaçları para kazanmak.

Sağ olun hocam değerli yorumlarınız için, silmekten başka çare kalmadı 😅😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı