Ard4x2 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 492 Çözümler 2 4 Nisan 2020 #1 Merhaba. Gameloop kullanıyordum uzun zamandan beri. Artık cozuttular. Yeni emülatör arayışındayım. Ne tavsiye edersiniz?
Merhaba. Gameloop kullanıyordum uzun zamandan beri. Artık cozuttular. Yeni emülatör arayışındayım. Ne tavsiye edersiniz?
smallking Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 4 Nisan 2020 #3 Bence nox veya memu emülatörlerinden birini kullanabilirsin. Ben memu kullanıyorum. Memnunum. Artı 0 Eksi
KS KS Ard4x2 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 492 Çözümler 2 4 Nisan 2020 #4 Ben SmartGaGa deneyeceğim. Artı 0 Eksi
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.561 Çözümler 83 4 Nisan 2020 #5 Gameloop'ta hiç bir sorun yok çok güzel çalıştırıyor. smallking dedi: Bence nox veya memu emülatörlerinden birini kullanabilirsin. Ben memu kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Nox pubg mobile lite açarken bile sorunlar yaşayan bir emülatör pubg mobile açması çok zor. Artı 0 Eksi
Gameloop'ta hiç bir sorun yok çok güzel çalıştırıyor. smallking dedi: Bence nox veya memu emülatörlerinden birini kullanabilirsin. Ben memu kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Nox pubg mobile lite açarken bile sorunlar yaşayan bir emülatör pubg mobile açması çok zor.
Froki Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 294 4 Nisan 2020 #6 LD Player'e bakabilirsin. Artı 0 Eksi
smallking Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 4 Nisan 2020 #7 Furkan1461 dedi: Gameloop'ta hiçbir sorun yok çok güzel çalıştırıyor. Nox PUBG Mobile Lite açarken bile sorunlar yaşayan bir emülatör PUBG Mobile açması çok zor. Genişletmek için tıkla... Bende bir sıkıntısı olmadı. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Gameloop'ta hiçbir sorun yok çok güzel çalıştırıyor. Nox PUBG Mobile Lite açarken bile sorunlar yaşayan bir emülatör PUBG Mobile açması çok zor. Genişletmek için tıkla... Bende bir sıkıntısı olmadı.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.188 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #8 PUBG Mobile oynadığım zamanlar Tencent Emulator kullanıyordum. Bir sıkıntısı yoktu. Deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
PUBG Mobile oynadığım zamanlar Tencent Emulator kullanıyordum. Bir sıkıntısı yoktu. Deneyebilirsiniz.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.561 Çözümler 83 4 Nisan 2020 #9 Adrastos dedi: PUBG Mobile oynadığım zamanlar Tencent Emulator kullanıyordum. Bir sıkıntısı yoktu. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gameloop onun yeni ismi. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: PUBG Mobile oynadığım zamanlar Tencent Emulator kullanıyordum. Bir sıkıntısı yoktu. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gameloop onun yeni ismi.
smallking Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 4 Nisan 2020 #10 Adrastos dedi: PUBG Mobile oynadığım zamanlar tencent emulator kullanıyordum. Bir sıkıntısı yoktu. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasma problemi yaşıyor muydunuz? . Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: PUBG Mobile oynadığım zamanlar tencent emulator kullanıyordum. Bir sıkıntısı yoktu. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasma problemi yaşıyor muydunuz? .