PUBG Mobile için işletim sistemi önerisi

OrhanIlhan

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
312
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi forumlar. Bende i5-3210M, Intel HD 4000, harici olarak AMD Radeon HD 7570M ve bir de 8 GB RAM'li laptop var. Windows üzerinden emulatore girince PUBG Mobile çok kasıyor. Daha önce Phoenix OS, Prime OS, Bliss OS vb. diğer Android OS'ları denedim. Ama GRUB tabanlı oldukları için nedense bende her boot ettiğimde hepsi GRUB hatası veriyor. Bana başka önerebileceğiniz işletim sistemi var mı acaba? PUBG Mobile için iyi olan (keymapper'ı vb. olan)?
 
Herkese iyi forumlar. Bende i5-3210M, Intel HD 4000, harici olarak AMD Radeon HD 7570M ve bir de 8 GB RAM'li laptop var. Windows üzerinden emulatore girince PUBG Mobile çok kasıyor. Daha önce Phoenix OS, Prime OS, bliss OS vb. diğer Android OS'ları denedim. Ama grub tabanlı oldukları için nedense bende her boot ettiğimde hepsi grub hatası veriyor. Bana başka önerebileceğiniz işletim sistemi var mı acaba? PUBG Mobile için iyi olan (keymapper'ı vb. olan)?

Dostum bilgisayarın zaten çok iyi değil üstüne emülatörden giriyorsun bir de oyunun optimizasyonuda çok iyi değil yani her türlü kasacak oyun.
 
Dostum bilgisayarın zaten çok iyi değil üstüne emülatörden giriyorsun bir de oyunun optimizasyonuda çok iyi değil yani her türlü kasacak oyun.

Önceden Prime OS ile girdiğimde kasmadan çok iyi 60 FPS alabiliyordum. Ama grub hatası verdi.
GameLoop'u denedin mi? Biraz daha iyi diğerlerine göre.

Denedim. Ama Windows üstüne emulatör olunca sıkıntı biraz.
 
Nasıl yapacağımla ilgili bir video var mı acaba?
PrimeOS'a yönelik video bulamadım yazarak anlatayım. Dikkatli olun başka işletim sistemi kuruluysa silmeyin. BIOS'ta boot sekmesinde 'Add boot option' dedikten sonra isim yazıyorsunuz. 'Path boot location' diyip açılan pencerede hard diskinizi seçtkten sonra PrimeOS'un boot klasörünü buluyorsunuz. Klasörün içinde bootx64.efi olanı seçiyorsunuz. En son da Create boot option diyorsunuz. Save Options diyerek Ayarları kaydediyorsunuz. Yazdığınız isimdeki boot ayarını seçip sistemi açabilirsiniz.
 
PrimeOS'a yönelik video bulamadım yazarak anlatayım. Dikkatli olun başka işletim sistemi kuruluysa silmeyin. BIOS'ta boot sekmesinde 'add boot option' dedikten sonra isim yazıyorsunuz. 'path boot location' deyip açılan pencerede hard diskinizi seçtkten sonra PrimeOS'un boot klasörünü buluyorsunuz. Klasörün içinde bootx64.EFI olanı seçiyorsunuz. En son da create boot option diyorsunuz. Save options diyerek ayarları kaydediyorsunuz. Yazdığınız isimdeki boot ayarını seçip sistemi açabilirsiniz.

Baktım ama öyle bir şey bulamadım. Bendeki legacy olduğu için öyle galiba.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı