PUBG Mobile için tablet önerisi

9.7" ya da daha büyük tablet önermem, eliniz ağrır, yorulursunuz. 8" ve altı tabletlere yönelin bence. iPad mini olabilir örneğin.
Xiaomi Mi Max 3 tablet gibi bir telefon zaten. İşlemcisi falan da gayet yeterli. Bütçeyi de aşmıyor tek sıkıntısı kamerası iyi değil oda sıkıntı etmez. 6.9'' ekranı var. Tablet alacaksa 8'' aşağısı doğru olmaz bence. Zaten kılıfla ayakta tutturabilir tableti.

Xiaomi Mi Max 3 tablet gibi bir telefon zaten. İşlemcisi falan da gayet yeterli. Bütçeyi de aşmıyor tek sıkıntısı kamerası iyi değil oda sıkıntı etmez. 6.9'' ekranı var. Tablet alacaksa 8'' aşağısı doğru olmaz bence. Zaten kılıfla ayakta tutturabilir tableti.

İyi de kılıfla ayakta tutması bir işe yaramaz ki, eline alıp oynuyorsun oyunu. Ben 10.1" tabletle Mobile Legends oynadım bir süre, tableti alttan tutan parmaklarım ağrıyordu 1-1.5 saatten sonra. Hele ki iPad 9.7" metal yapıda daha da ağır, çok ağrıtır. 8" olsa harika. Galaxy Tab S 8.4" vardı aslında ama PUBg kaldırır mı ondan emin olamıyorum, sanıyorum ki kaldırmaz.

İyi de kılıfla ayakta tutması bir işe yaramaz ki, eline alıp oynuyorsun oyunu. Ben 10.1" tabletle Mobile Legends oynadım bir süre, tableti alttan tutan parmaklarım ağrıyordu 1-1.5 saatten sonra. Hele ki iPad 9.7" metal yapıda daha da ağır, çok ağrıtır. 8" olsa harika. Galaxy Tab S 8.4" vardı aslında ama PUBg kaldırır mı ondan emin olamıyorum, sanıyorum ki kaldırmaz.
Samsung Galaxy tarafında güzel olan S3 LTE var. Oda bütçeyi aşıyor. Diğerleri güncel değil diye biliyorum bunlar kadar. Ben iPad'e sahiptim zamanında. iPad 4 modeli. Kılıfı vardı bunun gibi. Oyunları bununla oynuyordum yormuyordu beni. Tabii ki dediğin gibi metal olacağı için ağırlığı artıyor. Önerdiğim İpad 9.7 neredeyse yarım kilo ağırlığında. Ağır değil gibi ama uzun süreli kullanımda ağırlığı verecektir.

Lenovo P2 önerebilirim. Kardeşim kullanıyor. Pili 5100 mAh ve Snapdragon 625 işlemci var. 4GB ram ve 32GB hafıza da işini görür.

İlginç bir şekilde ipad 9,7 ile rahatça pubg oynarken, iphone 6s plus ile ellerim ağrıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı