Play Store üzerinden indirdiğin global, tap tap üzerinden ise her ikisini indirebilirsin. Kore sürümünde hesap dizmek daha kolay ancak para yatırmayı düşünüyorsan çok zorlar. Global ise normal bir şekilde gelişmesi zor ancak para yatırması kolay. Kore sürümü aslında Kore + Japonya olarak geçiyor. Korece, Japonca ve İngilizce dillerini destekliyor sadece. Onun dışında bağlandıkları sunucular aynı.
Veya normal indirdiğimizin ülke kıta seçimi fark eder mı?Play Store üzerinden indirdiğin global, tap tap üzerinden ise her ikisini indirebilirsin. Kore sürümünde hesap dizmek daha kolay ancak para yatırmayı düşünüyorsan çok zorlar. Global ise normal bir şekilde gelişmesi zor ancak para yatırması kolay. Kore sürümü aslında Kore + Japonya olarak geçiyor. Korece, Japonca ve İngilizce dillerini destekliyor sadece. Onun dışında bağlandıkları sunucular aynı.
Korece de ilk defa açarken VPN kullanmanız gerekli. Sunucuyu Avrupa yaptıktan sonra VPN ihtiyacı kalmıyor. Bu arada Kore'den globale hesap aktarımı yapılamıyor diye hatırlıyorum. Event'ler için ülke değişikliği yapmanız gerekebilir. Ben konumu ABD olarak tutuyordum hesabı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.