Mobil oyuncu olmadığı zamanlarda oynadığımızda aynı sorunu yaşıyoruz. Zaten Gece ekibimiz var onlarda emülatör.Akşamları aramıza tanıdık eş dost mobil oynayan alıyoruz.Ama sorunun mobil oyuncu olduğunu sanmıyorum.
Mobil oyuncu olmadığı zamanlarda oynadığımızda aynı sorunu yaşıyoruz. Zaten Gece ekibimiz var onlarda emülatör.Akşamları aramıza tanıdık eş dost mobil oynayan alıyoruz.Ama sorunun mobil oyuncu olduğunu sanmıyorum.
Bende sağ üstte bulunan hiç bir sekmeye tıklamıyor,ne ayarlar açılıyor ne emülatörü alta alabiliyorum nede kapatabiliyorum sebebini bilen var mı acaba ?
Bende sağ üstte bulunan hiç bir sekmeye tıklamıyor,ne ayarlar açılıyor ne emülatörü alta alabiliyorum nede kapatabiliyorum sebebini bilen var mı acaba ?
Arkadaşlar imzamdaki sistemi kullanıyorum fakat yüklenme ve takılmalar gitmiyor. Ayarlarımın hepsi 1080p HD olarak ayarlı. Kare Hızı Aşırı'da. Sanallaştırma açık. Msconfig ön yükleme bölümünde çekirdek sayısı 12. 58-60 fps oynuyor fakat anlık düşmeler oluyor. Ryzen 5 2600 işlemcide oyun esnasında baktığımda 3.9 GHZ'e çıkmıyor. Tüm çekirdekleri eşit çalıştırıp sabit 3.9 Ghz'de nasıl tutabilirim. Ya da başka önerileriniz var mıdır?
Oyun esnasında yakın bölgeler render'lamıyordu. Gidip geliyordu birkaç şey denedikten sonra çözüldü sanırım şu an bir sıkıntı yok. Teşekkür ettim geri bildiriminiz için.