PUBG Mobile PC'de Nasıl Oynanır?

Kasmadan oynaman mümkün olmaz denedim. Bluestacks programını kurdum fakat GTX 1060 ekran kartı olmasına rağmen oyun kasıyordu ancak aşırı gibi bir durum söz konusu değil. 40 FPS gördüğümü hatırlıyorum.

Orta hâlli bir sisteme sahip isen Tencent Gaming Buddy isimli bir program ile oynayabilirsin. Resmi bir program olması lazım. Linkini çeşitli YouTube kanallarının videolarından bulabilirsin.

Teşekkür ederim. Ancak Tencent Gaming Buddy emulatöründe her taraf beyaz oluyor. Oyun oynanmıyor. Onu çözemedim.

Resmi emülatör dışındakiler oyunda haksız rekabete neden olmakta. BlueStacks gibi uygulamalarla denemeyin. Herkes telefon ile oynarken sizin bilgisayar kullanmanız etik değil.

Tencent Gaming Buddy bilgisayar kullanıcıları arasında bu oyunu oynadığı için haksız rekabet oluşturmuyor ama diğerleri oluşturuyor.

Resmi emülatör dışındakiler oyunda haksız rekabete neden olmakta. BlueStacks gibi uygulamalarla denemeyin. Herkes telefon ile oynarken sizin bilgisayar kullanmanız etik değil.

Tencent Gaming Buddy bilgisayar kullanıcıları arasında bu oyunu oynadığı için haksız rekabet oluşturmuyor ama diğerleri oluşturuyor.
Nasıl yani? Biraz detaylandırır mısınız?

Tencent Gaming Buddy PUNG tarafından sunulan resmi emülatör. Bu emülatör ile PUBG Mobile'i diğer bu emülatörü PC üzerinden kullananlarla beraber oynamaktalar. Bu şekilde herkes eşit şartlarda olmakta. Bunda sıkıntı yok, PC sürümüne para veremeyenler bu şekilde ücretsiz oyanayabilmekte.

Fakat BlueStacks gibi uygulamalar veya başka emülatörlerle oynandığında karşınızdaki rakibiniz telefon üzerinden bu oyunu oynamakta. Siz de telefondan oynayanlara karşı bariz avantaj sağlamaktasınız.

Bu da haksız rekabete neden olmakta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı