PUBG Mobile UC başka hesaba aktarılabilir mi?

Ayhankazgın14

Decapat
Selamlar, bir tane geri zekaya sahip bir arkadaşım benden PUBG hack istedi, ben de verdim. Hack özelliklerini pek belli etmemesini, zor rakipler geldiğinde açmasını söylemiştim. Arkadaş 2 gün önce ailesinin zulasından 300 TL aşırmış, 200 TL'sini PUBG'ye yatırmış ve bu aşırı zeki arkadaşım hileyi verdikten sonra aldığı ilk killde hesabı kapatılmış (%90 bot vurdu.). Daha UC'lerini bile harcayamamıştı. Acaba bu PUBG parasını başka hesaba aktarma ya da banlı hesabı açmanın yolu var mı?

NOT: Eğer o PUBG paralarını kurtarırsam 20 TL Steam anahtarı verecek. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bir tane geri zekaya sahip bir arkadaşım benden PUBG hack istedi, ben de verdim. Hack özelliklerini pek belli etmemesini, zor rakipler geldiğinde açmasını söylemiştim. Arkadaş 2 gün önce ailesinin zulasından 300 TL aşırmış, 200 TL'sini PUBG'ye yatırmış ve bu aşırı zeki arkadaşım hileyi verdikten sonra aldığı ilk killde hesabı kapatılmış (%90 bot vurdu.). Daha Uc'lerini bile harcayamamıştı. Acaba bu PUBG parasını başka hesaba aktarma ya da banlı hesabı açmanın yolu var mı?

Not: Eğer o PUBG paralarını kurtarırsam 20 TL Steam anahtarı verecek. :D

Hileye destek olmaz arkadaş hak etmiş.

Hocam, biraz zor. Hesap BAN yemiş. İnşallah yolu vardır. Size de faydası olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı