PUBG Mobile'da 10 yıllık yasaklama açılır mı?

Kefaretini ödemen lazım :D. Şaka bir yana sonuçta hile kullanmışsın bu bütün o vurduğun kişilerin hakkına girmek demek. Yani anlayacağın yaptığın hiç etik ve hoş değil. 10 Yıl çekeceksin artık.

Açılmaz diyenlere inanma kardeşim. Şimdi aşamaları tek tek anlatıyorum. Telefondan takvimi açıyorsun, 28.07.2031 tarihine alarm ve hatırlatıcı kuruyorsun. Ondan sonra bekliyorsun. 10 yıl sonra bildirim geldiğinde ve zil çaldığında PUBG:M'i indiriyor aynı zamanda da ticket atıyorsun. Bu sayede de hesabına erişmiş oluyorsun.

Açılmaz diyenlere inanma kardeşim. Şimdi aşamaları tek tek anlatıyorum. Telefondan takvimi açıyorsun, 28.07.2031 tarihine alarm ve hatırlatıcı kuruyorsun. Ondan sonra bekliyorsun. 10 yıl sonra bildirim geldiğinde ve zil çaldığında PUBG: M'i indiriyor aynı zamanda da ticket atıyorsun. Bu sayede de hesabına erişmiş oluyorsun.

Gerçekten nasıl akıl edemedik yahu :D

Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş. Hak etmişsiniz, açılmaması sizin için daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.
Açılmaz. Neden hile açtınız? Bir de diyorsunuz ticket atsam açılır mı? Miletin hakkını yiyorsunuz iyi ki banlamışlar.
Hem milletin illallah ettiği hilecilerden birisiyim diyorsun hem de yardım talebin de bulunuyorsun.
Oh olsun , çok ama çok iyi olmuş ;)
ben mobil oyun oynamiyorum cunku,acikcasi umrumda da degil sadece sordum acilir mi diye hileyi de kendim yaptıgım icin gayette zevkliydi pisman falan da değilim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı