Fatihdrn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek polis 16 Ağustos 2020 #1 Benim laptop özellikeri GTX 1050 i7 9. nesil H işlemci 8 GB RAM 500 GB SSD ve PUBG Mobile'ye girdiğimde işlemci ve RAM'ı Full'de kullanıyor ekran kartını % 10 falan kullanıyor FPS çok düşüyor ne yapayım.
Benim laptop özellikeri GTX 1050 i7 9. nesil H işlemci 8 GB RAM 500 GB SSD ve PUBG Mobile'ye girdiğimde işlemci ve RAM'ı Full'de kullanıyor ekran kartını % 10 falan kullanıyor FPS çok düşüyor ne yapayım.
İbrahim Özel Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #2 Driver'lar yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS Fatihdrn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek polis 16 Ağustos 2020 #3 İbrahim Özel dedi: Driver'lar yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel Windows'un da bütün Driver'ler güncel. Artı 0 Eksi
İbrahim Özel dedi: Driver'lar yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel Windows'un da bütün Driver'ler güncel.
İbrahim Özel Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #4 Fatihdrn dedi: Evet hepsi güncel Windows'un da bütün Driver'ler güncel. Genişletmek için tıkla... Driver'ları programla yüklemedin değil mi? Artı 0 Eksi
Fatihdrn dedi: Evet hepsi güncel Windows'un da bütün Driver'ler güncel. Genişletmek için tıkla... Driver'ları programla yüklemedin değil mi?
KS KS Fatihdrn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek polis 16 Ağustos 2020 #5 İbrahim Özel dedi: Driver'ları programla yüklemedin değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet eskiden olmuyordu. Artı 0 Eksi
İbrahim Özel dedi: Driver'ları programla yüklemedin değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet eskiden olmuyordu.
İbrahim Özel Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #6 Fatihdrn dedi: Evet eskiden olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Yani hocam önerebileceğim şey PUBG Mobile'ı silin ve tekrardan kurun. Artı 0 Eksi
Fatihdrn dedi: Evet eskiden olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Yani hocam önerebileceğim şey PUBG Mobile'ı silin ve tekrardan kurun.
KS KS Fatihdrn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek polis 16 Ağustos 2020 #7 İbrahim Özel dedi: Yani hocam önerebileceğim şey PUBG Mobile'ı silin ve tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... İbrahim Özel dedi: Yani hocam önerebileceğim şey PUBG Mobile'ı silin ve tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (101).png 765,1 KB · Görüntüleme: 251 Artı 0 Eksi
İbrahim Özel dedi: Yani hocam önerebileceğim şey PUBG Mobile'ı silin ve tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... İbrahim Özel dedi: Yani hocam önerebileceğim şey PUBG Mobile'ı silin ve tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim?
İbrahim Özel Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #8 Fatihdrn dedi: Nasıl sileceğim. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından uygulama kaldırdan silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Fatihdrn dedi: Nasıl sileceğim. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından uygulama kaldırdan silebilirsiniz.
KS KS Fatihdrn Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek polis 17 Ağustos 2020 #9 İbrahim Özel dedi: Denetim masasından uygulama kaldırdan silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sildim de geri GameLoop'u kurduğumda PUBG'u indir diyorum direkt giriyor silemedim. Artı 0 Eksi
İbrahim Özel dedi: Denetim masasından uygulama kaldırdan silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sildim de geri GameLoop'u kurduğumda PUBG'u indir diyorum direkt giriyor silemedim.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 17 Ağustos 2020 #10 İşlemci tam modeliniz nedir? Artı 0 Eksi