PUBG Mobile'de rank kasıyorum. Bu oyunun sırf bugu yüzünden oyunun başında öldüm ve -37 puan yedim. Elmas seviyelerde falan olsam kasmak kolayda taç 1'im. Ben şimdi bunlara mail yollasam puanı falan geri yollayabilirler mi?
Öyle alıp profesyonel olmak istemiyorum. Oynadığım oyunu oynayabileyim adam vurayım o bana yeter. Bir de bu oyunda bedava skin veriliyor mu? PUBG Mobile'de görev yapıyorsun skin falan veriyor mesela bunda öyle bir şey var mı?
Öyle alıp profesyonel olmak istemiyorum. Oynadığım oyunu oynayabileyim adam vurayım o bana yeter. Bir de bu oyunda bedava skin veriliyor mu? PUBG Mobile'de görev yapıyorsun skin falan veriyor mesela bunda öyle bir şey var mı?
Evet, veriyor. Ancak pek de güzel skinler değil haliyle. Dilersen yanlış hatırlamıyorsam 50 TL verip Battle Pass alıp oyun oynayıp bir sürü güzel skin elde edebilirsin.
60 FPS yeterlidir hocam.
Sisteminiz kaldırır mı bilmem ama CoD Warzone bir bak oyun çok gerçekçi sıktığın adam sıkmaya devam etmiyor tam tersine yere düşüp vuruluyor bana göre dünyanın en gerçekçi Battle roya oyunu.
60 FPS yeterlidir hocam.
Sisteminiz kaldırır mı bilmem ama CoD Warzone bir bak oyun çok gerçekçi sıktığın adam sıkmaya devam etmiyor tam tersine yere düşüp vuruluyor bana göre dünyanın en gerçekçi Battle roya oyunu.
60 FPS yeterlidir hocam.