PUBG Mobile'de rank kasıyorum. Bu oyunun sırf bugu yüzünden oyunun başında öldüm ve -37 puan yedim. Elmas seviyelerde falan olsam kasmak kolayda taç 1'im. Ben şimdi bunlara mail yollasam puanı falan geri yollayabilirler mi?
Online oyunlarda açıkcası pek gerçekçiliğe gerek yok özellikle Battle royal oyunlarında. Hikaye oyununda tamam gerçekci yaparsında. Battle Royal tarz oyunlarda gerçekçiliğe pek gerek yok.
Online oyunlarda açıkcası pek gerçekçiliğe gerek yok özellikle Battle royal oyunlarında. Hikaye oyununda tamam gerçekci yaparsında. Battle Royal tarz oyunlarda gerçekçiliğe pek gerek yok.
Hile aslında biraz azaldı baya azaldı hatta. 10 oyundan en fazla 2 sinde hile oluyordur. Yada bana denk gelmiyor. Grafikler mobil oyuna göre fena değil. Toxic kitle var evet.
Hile aslında biraz azaldı baya azaldı hatta. 10 oyundan en fazla 2 sinde hile oluyordur. Yada bana denk gelmiyor. Grafikler mobil oyuna göre fena değil. Toxic kitle var evet.
CoD Mobile'nin vuruş hissiyatı mükemmel onu da ekleyim. Silah isimlerine bi müddet sonra alışıyorsunuz (yaklaşık 2 hafta). Zaten oyunda araba çok önemli bir şey değil.