PUBG Mobile'de i5-2320 sistem 80 dereceyi görüyor

Samed123

Hectopat
Arkadaşlar, bilgisayar kasam çok ısınıyor.

Isı değerleri şunlar.

İşlemci: minimum 80 maksimum 86.
Ekran kartı: minimum 70 maksimum 75

Oynadığım oyun: PUBG Mobile

Sistem özelliğim:
Ekran kartı: Turbox R7 240 4 GB. (Aşırı kötü olduğunu biliyorum idare etmek için aldım).
İşlemci: i5-2320
Ram: 8GB
Psu: 400W
Bir de yedek fan var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Isı değerleri şunlar.

İşlemci: Minimum 80 maksimum 86.
Ekran kartı: Minimum 70 maksimum 75.

Oynadığım oyun: PUBG Mobile.

Sistem özelliğim:
Ekran kartı: Turbox R7 240 4 GB. (aşırı kötü olduğunu biliyorum idare etmek için aldım).
RAM: 8 GB.
PSU: 400W.
Bir de yedek fan var.

Kasanızın hava akışı iyi olmayabilir. Bir de temizlemeye deneyin kasanızı.

Sistemin Turbox markalı parçaları sahte parçalardır.

Güç kaynagın degişecek ve sıvı sogutma sistemi takmanı öneririm.

Markanın A veya B olması aksi bir durum yoksa sahte olduğu anlamına gelmez. Fakat a markasının soğutması b markasından iyi olabilir. Güç kaynağını ve sıvı soğutmayı konuyla bağdaştıramadım.

Isı değerleri şunlar.

İşlemci: Minimum 80 maksimum 86.
Ekran kartı: Minimum 70 maksimum 75.

Oynadığım oyun: PUBG Mobile.

Sistem özelliğim:
Ekran kartı: Turbox R7 240 4 GB. (aşırı kötü olduğunu biliyorum idare etmek için aldım).
RAM: 8 GB.
PSU: 400W.
Bir de yedek fan var.

Termal macun yenileyerek ve kasanızı temizleyerek biraz da olsa ısınmanın önüne geçebilirsiniz. Maalesef Turbox'un kart soğutma performansı iyi değil.

Hocam atom bilişim ne alaka? Dediğiniz şeye dair bir kaynak varsa atın lütfen bizde bilgilenelim.
Hocam ben bu kasayi tanidik bilgisiyarcidan aldim heralde işlemciye felan termal macun sürmüştür. Ben yedek fanı psu nun tam yanına yerleştirmıştim
Şu sekil(. ↓. ). Acaba bu hava yonleri carpisip.

Havayi akisini bozabilirlermi psu fanlari donuyordu bi sorun olsa bilgisiyarci abi soylerdi ve pubgnin emulator optimazyon sorunları var benim fikirlerim böyle yedek fanı işlemcinin tam üstüne alsam nasıl olur??

Şey, konuyla alakasız ama çokta alakasız değil kasmadan oynayabiliyor musunuz o sistemde.
Ufak drop gieiyor ama yani oynanir

Hocam ben bu kasayi tanidik bilgisayarcidan aldim herhalde işlemciye falan termal macun sürmüştür. Ben yedek fanı PSU'nun tam yanına yerleştirmıştim.
Şu sekil(. ↓. ). Acaba bu hava yonleri carpisip.

Havayi akisini bozabilirler mi PSU fanlari donuyordu bir sorun olsa bilgisayarci abi soylerdi ve PUBG'nin emulator optimazyon sorunları var benim fikirlerim böyle yedek fanı işlemcinin tam üstüne alsam nasıl olur?

Ufak drop gieiyor ama yani oynanir.

Dediğim gibi değiştirmekte fayda var. Ekran kartının ısınması Turbox olmasından büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı