PUBG Mobile'ı işlemciye mi ekran kartına mı yüklemeliyim?

İşletim sistemi
Windows 10

Pc_ DeLiSi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle. PC'den pek anlamam sorum; şu PC'ye emulatör PUBG Mobile'yi indirdim. Oyunu oynarken önceliği işlemciye mi vermeliyim yoksa ekran kartına mı? Hangisi daha güçlü ve daha performanslı çalıştırır oyunu?

İşlemcim: AMD Ryzen 7 2700.

Ekran kartım: Gigabyte GTX 1070.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba öncelikle. PC'den pek anlamam sorum; şu PC'ye emulatör PUBG Mobile'yi indirdim. Oyunu oynarken önceliği işlemciye mi vermeliyim yoksa ekran kartına mı, hangisi daha güçlü ve daha performanslı çalıştırır oyunu?

Ekran kartım: Gigabyt GTX 1070.
Bu arada net cevabı işlemci. 8 çekirdekli bir işlemciniz var ve emulatörler ekran kartından ziyade işlemciye yük bindiriyorlar.

Arkadaşlar merhaba öncelikle. PC'den pek anlamam sorum; şu PC'ye emulatör PUBG Mobile'yi indirdim. Oyunu oynarken önceliği işlemciye mi vermeliyim yoksa ekran kartına mı, hangisi daha güçlü ve daha performanslı çalıştırır oyunu?

Ekran kartım: Gigabyt GTX 1070.

Sanırım sen GameLoop ayarlarından bahsediyorsun eğer ki GameLoop'dan farklı bir emülator kullanıyorsan zaten kullanma çünkü PUBG Mobile'in resmi emulatorü gamelooptur.
GameLoop ayalarını söyle yapman yeterli olacaktır:

1603997817247.png
1603997834234.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı