PUBG Mobile'ın Prime OS & Phoenix OS'da Açılmaması

iambothings

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma 2. işletim sistemi olarak Prime OS ve Phoenix OS'u yükledim. İkisinde de PUBG'yi indirdim, oyuna girmek istediğimde ise sadece Tencent Gaming Buddy penceresi açılıyor ve hemen geri kapanıyor. Günlerdir çözmekle uğraşıyorum. Depolama alanlarını sildim, veriyi sildim ama tekrar girdim hala düzelmedi. Bilen veya bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardım edebilir mi acaba?

İşlemci: Core2 Quad Q8300 2.50Ghz (4 çekirdekli)
Ekran kartı: Amd Radeon HD 7350
RAM: 4 GB
Hafıza: 600 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg mobile, bilgisayarda yalnızca emülatörler ile oynanabiliyor. Emülatör sisteminde bilgisayardakiler bilgisayardakiler ile eşleşiyor. Bu sayede bir nevi adalet sağlanmış oluyor.
Emülatörün linki: Link
Not: 7350 çok eski bir kart. İndirseniz de çok düşük fps sonuçları ile karşılaşacaksınız.

Daha önce emülatörden oynuyordum ama gelen güncellemeler yüzünden artık oyun daha fazla kasmaya başladı. Prime OS ve Phoenix OS'u keşfettim indirdim, kurdum oyunu indirdim ama ikisinde de oyun kendisini kapattı. Videolarda ise indiripte oynayan bir çok insan var bende ise oyun kapanıyor anlamadığım bir şekilde. Ne hata veriyor ne başka bir şey

Bu işletim sistemleri yanlışım yoksa daha geliştirme aşamasında. Bu sebeple çeşitli sıkıntılar çıkabilir. Bir de sistem yeterli mi?

Bunun haricinde bu işletim sistemleri ile emülatör arasında gecikme veya kasma konusunda bir fark bulunmakta mı?

Bu işletim sistemleri yanlışım yoksa daha geliştirme aşamasında. Bu sebeple çeşitli sıkıntılar çıkabilir. Bir de sistem yeterli mi?

Bunun haricinde bu işletim sistemleri ile emülatör arasında gecikme veya kasma konusunda bir fark bulunmakta mı?
Emülatörler Windows içinde tekrar işletim sistemi gibi Android uygulamalarını açmamız yarıyor. Bu da fps kaybetmemize sebep oluyor. En sağlıklısı direkt olarak Android kullanmak. Android x86(İşletim sisteminin adı böyle) işletim sistemi var, ancak PUBG Mobile açıyor mu bir bilgim yok.

Şöyle bir şey var. Oyun android işletim sistemi üzerine kurulmuş bir oyun olduğu için emülatörden oynadığında senin CPU'na bağlı olaraktan performans gösteriyor. İşletim sisteminin yanına bir android işletim sistemi kurupta oynamak istediğinde emülatörde ki performans sorunları yaşanmıyor. Emülatör sanal bir uygulama olduğu için bilgisayarı çok yoruyor. Bu yüzden Prime OS tarzı android işletim sistemlerini öneriyorlar.

İstenen Sistem gereksinimleri;
  • Minimum 1 GHz İşlemci
  • Minimum 1GB Ekran Kartı
  • Minimum 50 GB Depolama

Maalesef denedim aldığım fps 10 15 arası. Bildiğiniz kör gibi oynuyorum. Önceden 25 30 fps alıyordum bana yetiyordu ama şu anda çok fena bir şekilde kasıyor bütün ayarlar en düşükte olmasına rağmen

Anlıyorum. Ekran kartınızı değiştirirseniz sorun çözülür gibime geliyor. İkinci el R7 240 veya dengi bir kart işinizi görür. 150 TL civarı bir bütçe ile halledebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı