PUBG Mobile'nın Kısayolu Masaüstüne Ekleme

AqsinAli

Hectopat
İlk kez tencent emülatörünü indirdiğimde vardı ama sonradan sildim ve ikinci kez indirdiğimde PUBG MOBİLE kısayolu masaüstüne eklenmedi. Eğer dosyadan Masaüstü eklemek mümkünse nerden yapabilirim? Mesala programdata/tencent/pubgmob/kısayol. böyle bir adres verebilir misiniz lütfen. Ayrıyeten tencente girmek zor olmuyor abi. Sadece rahatsız oluyorum. Teşekkürler.

İlk kez tencent emülatörünü indirdiğimde vardı ama sonradan sildim ve ikinci kez indirdiğimde PUBG MOBİLE kısayolu masaüstüne eklenmedi. Eğer dosyadan Masaüstü eklemek mümkünse nerden yapabilirim? Mesala programdata/tencent/pubgmob/kısayol. böyle bir adres verebilir misiniz lütfen. Ayrıyeten tencente girmek zor olmuyor abi. Sadece rahatsız oluyorum. Teşekkürler.
kardeşim ben buldum tencent programına sağ tıkla dosyalarına gir ordan appmarket var orda bıtane daha dosya var icon adında işte onun içine kardşeim

11wwdfs.jpg

Dosya konumunu aç dediğimde ;

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Tencent Software\Tencent Gaming Buddy\Tencent Gaming Buddy.exe

tekrar dosya konumunu aç dediğimde

C:\Program Files (x86)\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe

Tencent uygulamasını yüklerken yükleneceği konumunu C diskini seçmemize rağmen farklı disklere de yükleniyor.

sasasa.jpg

1. Masaüstüne sağ tıkla Yeni > Kısayol dizinini izle.

Gelen pencere'ye aşağıda bulunan kısayol'u yapıştırın.
C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg "com.tencent.ig

(Buraya dikkat!) Başta bulunan C dizinini oyununuzun kurulu olduğu Disk yolu ile değiştirmeyi unutmayın. Benim PC'de C diskinde kurulu oyun. Sizde hangi disk'teyse o Disk'in Yolunu yazın.

İleri deyip yeni gelen pencereye PUBGM yazıp Tamam'a tıklayın!

Sonuç:

İsterseniz Alternatif olarak Kısayol'u Mediafire'a Upload ettim. Link güvenlidir. Gönül Rahatlığıyla indirebilirsiniz.

İndirdikten sonra yapmanız gerekenler çok basit:

İndirdiğiniz PUBGM.lnk adlı dosyaya sağ tıklayın ve özellikler deyip
Hedef ve Başlama yeri satırlarında ki dizinleri oyununuzun kurulu olduğu disk yoluna göre değiştirin.
C 'de kuruluysa aşağıda sarı ile işaretlendiği gibi D yerine C yazın. Farklı bir dizin'deyse yine o dizinin harfini yazın.Yoksa hata verecek ve oyun açılmayacaktır.

Ayrıca;
Sıkıcı Tencent (Sarı Yunus Balığı) İconu'ndan da sıkıldıysak orijinal PUBG iconu ile değiştirme şansımız da var.

Değiştirmek için şu yolu izleyelim;

İcon'a Sağ tık> Özellikler > Simge Değiştir > Gözat yolunu izleyince oyun dizini dosyaları açılacaktır. Linkte verdiğim orijinal İcon'u bu dizinin içine atıp sonra bu dosya'yı seçip tamam'a tıklayın. Değiştirmeniz mümkün. Ben alternatif olarak size oyunun kendi icon'unu sunayım. Siz dilerseniz farklı iconlar'da kullanabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1549300091214.png
    1549300091214.png
    29,6 KB · Görüntüleme: 1.099
  • d.jpg
    d.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 720
  • 1549300395176.png
    1549300395176.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 644
  • 1549300660715.png
    1549300660715.png
    97,8 KB · Görüntüleme: 834
  • 2019-02-04_201718.jpg
    2019-02-04_201718.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 738

1. Masaüstüne sağ tıkla Yeni > Kısayol dizinini izle.

Gelen pencere'ye aşağıda bulunan kısayol'u yapıştırın.
C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg "com.tencent.ig

(Buraya dikkat!) Başta bulunan C dizinini oyununuzun kurulu olduğu Disk yolu ile değiştirmeyi unutmayın. Benim PC'de C diskinde kurulu oyun. Sizde hangi disk'teyse o Disk'in Yolunu yazın.

İleri deyip yeni gelen pencereye PUBGM yazıp Tamam'a tıklayın!

Sonuç:

İsterseniz Alternatif olarak Kısayol'u Mediafire'a Upload ettim. Link güvenlidir. Gönül Rahatlığıyla indirebilirsiniz.

İndirdikten sonra yapmanız gerekenler çok basit:

İndirdiğiniz PUBGM.lnk adlı dosyaya sağ tıklayın ve özellikler deyip
Hedef ve Başlama yeri satırlarında ki dizinleri oyununuzun kurulu olduğu disk yoluna göre değiştirin.
C 'de kuruluysa aşağıda sarı ile işaretlendiği gibi D yerine C yazın. Farklı bir dizin'deyse yine o dizinin harfini yazın.Yoksa hata verecek ve oyun açılmayacaktır.

Ayrıca;
Sıkıcı Tencent (Sarı Yunus Balığı) İconu'ndan da sıkıldıysak orijinal PUBG iconu ile değiştirme şansımız da var.

Değiştirmek için şu yolu izleyelim;

İcon'a Sağ tık> Özellikler > Simge Değiştir > Gözat yolunu izleyince oyun dizini dosyaları açılacaktır. Linkte verdiğim orijinal İcon'u bu dizinin içine atıp sonra bu dosya'yı seçip tamam'a tıklayın. Değiştirmeniz mümkün. Ben alternatif olarak size oyunun kendi icon'unu sunayım. Siz dilerseniz farklı iconlar'da kullanabilirsiniz.

Adamsın adamm

Masa üstünde sağ tık - yeni - kısayol adımlarını izleyip çıkan satıra aşağıdaki adresi kopyalayın. Oyunun kurulu olduğu yere dikkat edin. Oyunu kurarken değiştirmediyseniz bu şekilde olması lazım.

C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg "com.tencent.ig" -from DesktopLink

Technopat Haberler

Geri
Yukarı