PUBG Obb dosyasını SD kart taşımak

OBB klasörü ile birlikte Data klasörünü de kopyalayın. Eğer oyuna güncelleme gelmemişse güncelleme falan yapmadan oyuna girebilirsiniz. Haritalar yüklü olacaktır.
 
Yani diyorsunuz ki bir şey indireceğin zaman başka yere at ardından indirdiğin şeyi SD karta at sonra obb ile datayı geri al.
Örneğin bir nedenden dolayı oyunu silmeniz gerekti. OBB klasörünü ya da data klasörünü SD kart ya da herhangi bir depolama birimine taşıyın ve oyunu silin. Tekrar indirmeniz gerektiğinde Google Play'den istemciyi indirin. Dosyaları indirmek istemiyorsanız OBB ve data klasörünü eski yerlerine taşıyın. Bu kadar kolay. Bu işlemden sonra eğer eski dosyaların üzerine güncelleme gelmemişse normal bir şekilde oynarsınız. Güncelleme gelmişse eski dosyaların tamamını indirmem yerine sadece güncellemeyi indireceği için daha kısa sürer. Bu kadar kolay.
 
Örneğin bir nedenden dolayı oyunu silmeniz gerekti. Obb klasörünü ya da data klasörünü SD kart ya da herhangi bir depolama birimine taşıyın ve oyunu silin. Tekrar indirmeniz gerektiğinde Google Play'den istemciyi indirin. Dosyaları indirmek istemiyorsanız obb ve data klasörünü eski yerlerine taşıyın. Bu kadar kolay. Bu işlemden sonra eğer eski dosyaların üzerine güncelleme gelmemişse normal bir şekilde oynarsınız. Güncelleme gelmişse eski dosyaların tamamını indirmem yerine sadece güncellemeyi indireceği için daha kısa sürer. Bu kadar kolay.

Peki başka çok büyük bir uygulama indirmek istediğim zaman ne yapacağım? Mesela GTA: Sa indireceğim. Onun da obb dosyası var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı