Bayağıdır PUBG oynamıyorum. En son durumu baya kötüydü. Crash sorunları havada uçuşuyordu. Saçma saçma takılmalar, FPS düşmeleri, droplar falan oluyordu. Şu an oynayasım geliyor yavaştan ama aynı sorunlarla karşılaşıp sinir olmak istemiyorum. Gerçekten oynanılır haldeyse indirip oynayacağım. Yoksa hiç indirip denemeyeyim bile Ayrıca anketi de oylarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Bayağı bir değiştirmişler oyunu ben de uzun zamandır oynamıyordum geçen gireyim dedim paraşütü açması, Aşağı süzülmesi falan hep değişmiş. Şu anlık iyi gibi görünüyor.
Bayağıdır PUBG oynamıyorum. En son durumu baya kötüydü. Crash sorunları havada uçuşuyordu. Saçma saçma takılmalar, FPS düşmeleri, droplar falan oluyordu. Şu an oynayasım geliyor yavaştan ama aynı sorunlarla karşılaşıp sinir olmak istemiyorum. Gerçekten oynanılır haldeyse indirip oynayacağım. Yoksa hiç indirip denemeyeyim bile Ayrıca anketi de oylarsanız sevinirim. Teşekkürler.
FPS sıkıntıları aslında hala var ancak eski nesil sistem varsa oldukça etkiler hale geliyor. Bende bazen düşüyor drop oluyor ancak kısa sürdüğünden pek göze batmıyor.
Bende aynı senın gibi oyunun ilk başlarında 750 saat oynayıp ara verdim. Şuan oyun baya iyi durumda optimizasyon sorunlarının çoğu çözüldü ve hak ettiği fps değerlerini görüyorsun. Ancak oyunun dinamikleri biraz değişmiş buna alışman biraz vakit alabilir onun dışında bi sorun olmaz. Bol şanslar