PUBG oynanılır halde mi?

Oynanılır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    81
Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Bayağıdır PUBG oynamıyorum. En son durumu baya kötüydü. Crash sorunları havada uçuşuyordu. Saçma saçma takılmalar, FPS düşmeleri, droplar falan oluyordu. Şu an oynayasım geliyor yavaştan ama aynı sorunlarla karşılaşıp sinir olmak istemiyorum. Gerçekten oynanılır haldeyse indirip oynayacağım. Yoksa hiç indirip denemeyeyim bile :) Ayrıca anketi de oylarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bayağıdır PUBG oynamıyorum. En son durumu baya kötüydü. Crash sorunları havada uçuşuyordu. Saçma saçma takılmalar, FPS düşmeleri, droplar falan oluyordu. Şu an oynayasım geliyor yavaştan ama aynı sorunlarla karşılaşıp sinir olmak istemiyorum. Gerçekten oynanılır haldeyse indirip oynayacağım. Yoksa hiç indirip denemeyeyim bile :) Ayrıca anketi de oylarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Eskiden low ayarlarda 60 FPS alırdım, şu an bir iki PC'yi kurcaladım belki ondandir bilmiyorum. Ultrada 70-80-65 FPS alıyorum, drop da yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı senın gibi oyunun ilk başlarında 750 saat oynayıp ara verdim. Şuan oyun baya iyi durumda optimizasyon sorunlarının çoğu çözüldü ve hak ettiği fps değerlerini görüyorsun. Ancak oyunun dinamikleri biraz değişmiş buna alışman biraz vakit alabilir onun dışında bi sorun olmaz. Bol şanslar :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı