PUBG oynarken %1 ve %0.1 FPS değerleri nasıl?

• Konuyu başlatan BKLI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 3.489
Ayar düşürmek işe yarar mı?
Ayarları düşürüp 1080p'ye alıp birde öyle bakarmısın değerlere? 2k ile oynuyorsan o işlemci ısısıda normal. ölçeklendirme 100'de kalabilir.
anladım birde öyle deneyip bilgilendirme yaparım
Ölçeklendirme 100'de kalsın. Kenar yumuşatma ve dokuyu orta diğerlerini çok düşük yapın. Biraz daha altta olan keskinleştirme ayarını da açın.
tamamdır birde öyle deneyeceğim

Arkadaşlar değişen bir şey olmadı.

Tek kanal ram var hocam 32 rame yükseltmenizi öneririm
evt ilerleyen zamanda yükselteceğim

Değerler aynı kaldı resim dosya boyutundan atılamıyor hatası verdi site.

Arkadaşlar değişen bir şey olmadı.

evt ilerleyen zamanda yükselteceğim

Değerler aynı kaldı resim dosya boyutundan atılamıyor hatası verdi site.
Avg fps ne durumda? Telefonla çekip atın.

Dost o sisteme bir 16 daha tak aynı özellikte. Ondan önce bir temiz format atıp güzelce driverları tekrar kur.

Evet o yol gözüktü yoksa başım çok ağrıyacak gibi duruyor yeni gelişme olursa birkaç güne yazarım buraya.

AVG FPS ne durumda? Telefonla çekip atın.

AVG FPS 280 civarı ve oyna dedikten sonra bir takılıyor ve ikisi de 0 oluyor oyun içinde ara ara devam ediyor.

Evet o yol gözüktü yoksa başım çok ağrıyacak gibi duruyor yeni gelişme olursa birkaç güne yazarım buraya.

AVG FPS 280 civarı ve oyna dedikten sonra bir takılıyor ve ikisi de 0 oluyor oyun içinde ara ara devam ediyor.
Ayarları öyle kullanın. %1 ve %0.1 fps'lerin anlık değişmesi için afterburner'ın benchmark kısmından harf atayıp oyun içinde atadığınız tuşa basmanız gerekiyor.

Ekran Görüntüsü (9).png

Çağrı bey sağ olun benim hatamdan kaynaklı bir sorun yenilemeyi unuttuğumu fark ettim yükleme ekranında ne ise o kalıyormuş yenileyince böyle yeryer daha yüksek oluyor hapinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı