PUBG Ses Tersten Geliyor

AdemKnt

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3
Intel® Core™ i7-3770K 4.4 Ghz
RTX 2060 6GB
DDR3 8X2 2400Mhz
Başlıkta da yazdığı gibi PUBG oynarken ses tersten geliyor. Sağdan gelmesi gereken ses soldan, soldan gelmesi gereken ses sağdan geliyor.

Birçok kez test ettim. Bu durum sadece PUBG de oluyor. Masaüstünde, Youtube'da diğer tüm oyunlarda testleri yaptım ses normal geliyor.

Oyun dosyalarında mı bir sıkıntı var acaba? Düşünceleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun bundan kaynaklı olmayacağından eminim ama gene de atıyım deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücü güncellemesi falan bunları biliyorsunuzdur klasik cevaplar. Oyun içi veya oyun dışı (ses sürücüsünde vs.) ters fare tarzı bir ayar var mı ? Bir de kullandığın kulaklığın modelini belirtirsen iyi olur. PUBG halen geliştirilen bir oyun olduğu için böyle şeyler olabilir oyunda hala atlama mekaniği yok doğru düzgün pencereden zıplıyor karakter:D.

Yine bir PUBG bug'ı diye tahmin ediyorum, oyunu Steam üzerinden:
Kütüphane> PUBG (sağ tık)>özellikler>(açılan pencerede) Yerel Dosyalar> Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula
bu yolu izleyin ardından sistem gerekli dosyaları ve eklentileri günceller daha sonra tekrar deneyin.

Ses sürücülerini güncelleyin ya da denetleyin.

Kulaklık 3.5 mm Jack ile bağlıysa tam oturduğundan emin olun imkanınız varsa USB ses kartından ses almayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı